Assistent restaurantmanager

Wij
Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, vergaderlocatie, bakkerij en leerbedrijf in één. Werken bij Vroeg is houden van vers, ambachtelijk, ongedwongen en liefde hebben voor het vak.
Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

Jij
– Bent een talentvolle assistent restaurantmanager, die zijn team aanstuurt onder leiding van en in nauwe samenwerking met de restaurantmanager.
– Straalt plezier uit in je werk.
– Bent gastvrij op een natuurlijke en professionele manier.
– Weet een team (ca. 25 medewerkers) te motiveren en draagt zorg voor een positieve sfeer.
– Bent creatief, flexibel en houdt het hoofd koel in hectiek.
– Beschikt over goede communicatieve capaciteiten.
– Hebt minimaal HBO werk- denkniveau en twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij zijn ambitieus
Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

Wij bieden
Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Geïnteresseerd?
Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: harold@vroeg.nl. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.