Het lekkerste brood,
nét uit de oven!

Bakkerij Vroeg is een begrip in de regio en daarbuiten. Bij binnenkomst kun je onze bakkerij niet missen. Hier bakken wij dagelijks handgemaakt brood volgens ons eigen recept, van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag. In onze winkel kun je ons brood de hele dag door krijgen. Met meel en bloem van de molenaar uit de streek. Het lekkerste verse brood, nét uit de oven!

 

 -

Je proeft de liefde
voor het vak

 

Proef Vroeg, en je proeft de liefde voor het vak. Onze bakkers weten nog wat ambachtelijk werken is. Met de zuiverste ingrediënten en technieken van aleer maken we het bekroonde brood dat bekend is tot ver in het land. Onze mensen leren het vak van echte leermeesters, net als bij een bakkersgilde, direct in de praktijk. Het pure product staat daarbij altijd voorop. Herkenbaar, vers en van de beste kwaliteit.

licht keuken kok bakker vers bakken
licht keuken kok bakker vers bakken
'Mijn desem is bijna 10 jaar oud. Het begon met appelschilletjes, water en bloem. De natuurlijke gisten deden de rest.' image6 description
licht keuken kok bakker vers bakken
brood vers bakken keuken bakkerij bakken licht

Van brownie tot bruidstaart

 

Naast brood bakken we ook taart en koek. Voor onze appeltaart en de brownies rijden mensen graag  een blokje om. En ook al onze high tea lekkernijen bakken we zelf. Elk seizoen en voor elke feestdag weer nieuwe lekkernijen, variërend van paasbrood tot bruidstaart. Er is altijd iets nieuws te proeven!

chocolade bakken keuken kok bakker
brood vers bakken keuken bakkerij bakken licht lekker
personeel kok koken wit licht rood bereiden keuken food buffet vers hollands

Wij zijn zeven dagen per week open

openingstijden:

 h 

maandag tot en met vrijdag

07.00 – 23.00 uur

zaterdag en zondag

08.00 uur – 23.00 uur

T 030 820 10 10

Je kunt tot 21.00 uur uit onze keuken bestellen