Iets te vieren?

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, barbecue, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we speciaal voor groepen diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de activiteit schapendrijven.

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu’s met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Vind hieronder de nieuwste brochure met alle mogelijkheden! Voor onze prijzen verwijzen we u naar [email protected] of 030-8201010.

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een VR-moordgame, barbecue of een broodbakworkshop gegeven door onze eigen bakkers? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Barbecue bij Vroeg

Lekker genieten van smaakvolle gerechten van onze lokale leveranciers, bereid op de barbecues van Vroeg!
Kijk dan verder op speciale barbecue pagina.

Meer informatie over onze arrangementen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.