Bij Vroeg is altijd
wat te doen!

Bij Vroeg is altijd wat te doen! We zijn heel actief, bedenken altijd nieuwe evenementen voor de feestdagen, organiseren proeverijen en ook een paar keer per jaar een boerenmarkt in onze boomgaard. Ook zijn er onze Rondom Vroeg activiteiten, vermakelijk voor iedereen! Vier het weekend met een boerengolf competitie, een roofvogelshow of een solex-tour, en sluit af met een heerlijke bbq of wijnproeverij met vrienden.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

buiten
step
fiets
water
activiteit
gras

Uitgelicht

eten
vers
brood
jam
rood
bruin
vers
bakker
food
eten
krenten

Ambachtelijke en lokale lekkernijen

Lekkernijen voor thuis?

Wist je dat je de smaak van Vroeg ook mee naar huis kunt nemen?

Kijk gerust rond in onze winkel met streekproducten en
eigen gemaakte lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk vers gebakken brood en verschillende seizoensbroden!

Overheerlijke bruidstaarten!

Zo proeft de liefde...! Onze meesterbakkers maken de lekkerste en mooiste bruidstaarten. Kom langs om je bijzondere wensen te bespreken of neem contact met ons op via onderstaande "bestel nu" link.

Bestel nu
buiten
wie is de eend
auto
rijden
zomer
lente
activiteit

Rondom vroeg

Vroeg is veel meer dan lekker, gezond en vers eten. Of het nu gaat om sportief vermaak, creatief bezig zijn of het opsnuiven van de natuur, het is allemaal mogelijk bij Vroeg. Onze Rondom Vroeg arrangementen zijn alleen te boeken in combinatie met een Vroeg lunch, high tea, diner, barbecue of vergaderarrangement.

Mini masterclass brood bakken & diner

Altijd al willen weten hoe Vroeg dat lekkere, verse brood bakt? In de workshop Brood bakken krijg je van onze bakkers allerlei informatie over de soorten granen, bereidingswijze en het bakproces. Tijdens een 3-gangen diner ben je druk bezig met bakken en bereiden. Deze bijzonder bakworkshop inclusief diner is te boeken vanaf 8 personen en maximaal voor 15 personen.

Bestel nu 79,00 p.p.

Boerengolf

Een leuk uitje om te doen met vrienden, familie of collega's. Bij het oud-Hollandse spel Boerengolf loop je lekker door de natuur en het weiland. Een diploma of ervaring is niet nodig. Het spel duurt ongeveer een uur en is perfect te combineren met een heerlijke lunch, high tea of diner bij Vroeg. Boerengolf kun je al vanaf 2 personen doen.

Bestel nu 7,50 p.p.

Escape van Fort Rijnauwen

Heel Nederland wordt overspoeld met escaperoom spellen, maar er is er geen een die op zo’n unieke locatie gespeeld kan worden als Fort Rijnauwen; het machtige vestingwerk in de prachtige natuur rond Bunnik. Een perfecte combinatie met een fijne ontvangst en prijsuitreiking bij Vroeg. Dit arrangement is boekbaar vanaf 16 personen en in de tijdsperiode 14 april t/m 30 september. De duur van het spel is 3,5 tot 4 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via info@vroeg.nl

Bestel nu 29,50 p.p.

Utrecht per fluisterboot ontdekken

Per step vertrek je richting Fort Rhijnauwen. Daar stap je op voor je rondvaart Utrecht. Je vaart langs middeleeuwse grachtenpanden en natuurlijk ontbreekt de Domtoren niet. Na drie uurtjes varen stap je weer van boord en step je door het bos van Amelisweerd terug naar Vroeg. Dit arrangement is vanaf 5 personen te boeken.Bestel nu 19,00 p.p.

Waterliniemuseum en lunch bij Vroeg

Voor een leuk dagje uit rond Utrecht is een bezoek aan het Waterliniemuseum en een lunch bij Vroeg een echte aanrader. Fort bij Vechten is een van de grootste en fraaiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Hier wordt het unieke verhaal verteld over de verdediging van Nederland met de hulp van water. Je combineert een bezoek aan dit museum met een heerlijke lunch bij Vroeg. Dit arrangement is vanaf 6 personen te reserveren.

Bestel nu 21,50 p.p.

Solexen

Samen erop uit op een solex! Lekker touren door de omgeving van Utrecht en omstreken. Origineel idee voor een familieuitje, vrijgezellenfeestje of een geheel verzorgd bedrijfsuitje. Je krijgt instructie over het besturen van de solex en geheel in stijl met leren jas en cap ga je de weg op. Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.Bestel nu 32,50 p.p.

Valkenier

Uit met kinderen? Deze roofvogelshow zal nog lang tot de verbeelding spreken! Je beleeft onder meer het aanvliegen van een Geervalk met hoge snelheid. Er zijn Harris buizerds en een geervalk, slechtvalk, sakervalk, steenuil, kerkuil en oehoe aanwezig. Wij vertellen veel en je kunt al je vragen stellen. Dit arrangement is vanaf 30 personen te boeken.

Bestel nu prijs op aanvraag

Food & Fun Culi spel

Twee teams getooid met koksmutsen gaan de strijd aan. Wie maakt de mooiste schotels, bedenkt de lekkerste gerechten en wint de culinaire quiz? Het centrale thema is eten en drinken maar de naam zegt het al: het gaat om de fun! Je hoeft geen amateurkok of keukenprinsesje te zijn. De wil om van spel, spijs en drank te genieten is genoeg. Dit spel is vanaf 8 personen te boeken en is inclusief eten.


Bestel nu 49,00 p.p.

Wie is de eend!

2cv rijden door het Utrechts landschap, als ludiek onderdeel van uw teamuitje, familiedag of uitje met vrienden en vriendinnen! Speel Wie is de Eend met de interactieve App. Voer de opdrachten uit, beantwoord de vragen, rijd de juiste route en maak foto’s met onze App. Maar let op: in je team zit een “Eend” die aan het saboteren is... Dit arrangement is vanaf 8 personen te boeken.

Bestel nu 36,00 p.p.

Arrangementen

Meer zien van onze arrangementen?
Klik hieronder voor onze particuliere brochure