Buitenbioscoop

Monsieur Chocolat

Zaterdag 31 augustus
Terrein open: 18:00 uur
Start film: 21:00 uur

Restaurant Vroeg organiseert een buitenbioscoop avond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met streetfood (ook vegetarische opties), bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

“Monsieur Chocolat” is een ontroerend en meeslepend drama dat zich afspeelt in het Parijs van de Belle Époque. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Rafael Padilla, beter bekend als Chocolat, de eerste zwarte circusartiest in Frankrijk.

De film volgt het leven van Chocolat, gespeeld door Omar Sy, die als voormalige slaaf een carrière opbouwt in het circus. Zijn talent en charisma brengen hem samen met de clown Footit, vertolkt door James Thiérrée. Hun innovatieve duo-act wordt al snel een groot succes, en Chocolat stijgt naar het hoogtepunt van roem en welvaart.
Echter, terwijl hij geniet van zijn nieuwe status, wordt hij geconfronteerd met racisme en discriminatie, zowel in zijn professionele als persoonlijke leven. “Monsieur Chocolat” toont op indringende wijze de uitdagingen en innerlijke strijd van een man die probeert zichzelf te blijven in een samenleving die hem vaak niet accepteert.

Deze film is niet alleen een visueel spektakel met prachtige kostuums en decors, maar ook een diepgaande reflectie op thema’s als ras, identiteit en veerkracht. Wij nodigen u van harte uit om dit indrukwekkende verhaal met ons te beleven.

Kortom een prachtige zomeravondfilm die je beslist gezien moet hebben!

Koop nu uw kaarten in de voorverkoop vanaf € 16,50, kaarten aan de kassa zijn € 19,50 p.p. (excl service kosten ticket)
Reserveer Vroeg!!

Veel gestelde vragen & Antwoorden

Is er kans dat de buitenbioscoop wordt geannuleerd?
De buitenbioscoop gaat alleen niet door bij:

  • Windkracht 6 of meer
  • De hele avond aanhoudend onweer

In alle andere weersomstandigheden, zal de buitenbioscoop gewoon doorgang vinden. Ook bij regen gaat de buitenbioscoop dus plaatsvinden, u dient zich hier zo nodig tegen te kleden.

Heb ik een vaste zitplaats?
Ik heb een kaartje met stoel of vrienden van Vroeg tafel geboekt hoe weet ik waar ik moet zitten?
Bij de entree reiken wij de stoel aan en kan je zelf een plekje zoeken op het terrein. Heb je een vrienden van Vroeg tafel geboekt, dan lopen we mee en wijzen je de tafel aan.
Heb je dus geen kaartje met stoel of vrienden van Vroeg tafel geboekt dan dien jij je eigen stoel mee te brengen en een plekje te zoeken op het terrein.

Zijn er vegetarische / vegan streetfood opties?
Ja, er zullen vegetarische en vegan opties beschikbaar zijn. Mocht je specifieke allergenen of dieetwensen hebben, informeer ons dan tijdig via [email protected] en wij zullen dan contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Hoe laat kan ik terecht voor deze avond?
Het terrein gaat om 18:00 uur open, uiterlijk 20:50 uur kunt u het terrein nog op, zodat we allemaal om 21:00 uur klaar zitten voor de film. Er zal geen pauze zijn en we verwachten dat de film rond 22:30 uur is afgelopen.
Daarna is de buitenbar nog open tot 00:00 uur voor een gezellige naborrel met muziek en vuurkorven.

Ik heb geen streetfood of drankjes geboekt, kan ik nog wel iets bestellen?
U kunt muntjes kopen bij de kassa, let wel: alleen betalen met pin is mogelijk. Te veel bestelde munten kunnen aan het einde van de avond niet retour, maar blijven eventueel geldig voor een volgend evenement (bijvoorbeeld Boerenmarkt op 14 september).

Kan ik kaarten nog annuleren?
Reeds gekochte kaarten kunnen uiterlijk tot 21 augustus worden geannuleerd, u betaalt dan enkel de ticketkosten. Na deze datum zijn de kaarten niet meer te annuleren.

Mag ik de kaarten aan een ander geven?
ja, u mag de kaarten ook aan iemand anders geven, deze zijn niet persoonsgebonden.

Zijn honden toegestaan?
Voor deze avond zijn er geen honden toegestaan.

Bereikbaarheid
Bij Vroeg zijn er parkeerplaatsen beschikbaar maar wellicht moet u uitwijken naar P-Oud Amelisweerd (gratis) of P-Fort Vechten (€ 4,50). Komt u per fiets, dan is er voldoende ruimte om uw fiets te plaatsen. Met openbaar vervoer is Vroeg goed bereikbaar met buslijn 41 (Utrecht < – > Wijk bij Duurstede)