Buitenbioscoop = UITVERKOCHT

The Hundred-Foot Journey

Zaterdag 2 september
Terrein open: 18:00 uur
Start film: 21:00 uur

Restaurant Vroeg organiseert een buitenbioscoop avond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met streetfood (ook vegetarische opties), bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

The Hundred-Foot Journey is een Amerikaanse film uit 2014, geregisseerd door Lasse Hallström en geproduceerd door Steven Spielberg en Oprah Winfrey. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard C. Morais.
De film vertelt het verhaal van een Indiase familie, de Kadam’s, die na een tragische gebeurtenis hun thuisland verlaten en zich vestigen in het rustige dorpje Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk. De vader, Papa Kadam, besluit daar een Indiaas restaurant te openen, tegenover een Michelin-sterrenrestaurant gerund door Madame Mallory (gespeeld door Helen Mirren). Deze onverwachte concurrentie leidt tot een culinaire oorlog tussen de twee restaurants, die uiteindelijk uitmondt in een vriendschap tussen de Kadam’s en Madame Mallory, die ontdekt dat de jongste zoon van de Kadam’s, Hassan, een getalenteerde chef-kok is. Met de hulp van Madame Mallory en haar connecties in de culinaire wereld, krijgt Hassan de kans om zijn vaardigheden te ontwikkelen en te strijden voor een prestigieuze prijs.

De film werd goed ontvangen door critici en het publiek en werd geprezen om zijn warmte, humor en visuele pracht. Het sterke acteerwerk van de cast, met name van Helen Mirren en de jonge acteur Manish Dayal als Hassan, werd ook geprezen. The Hundred-Foot Journey is een hartverwarmende film die zowel een lust voor het oog als een feest voor de smaakpapillen is.

Kortom een heerlijke zomeravondfilm die je beslist gezien moet hebben!

Gekochte tickets zijn na 25 augustus niet meer restitueerbaar.