Vroeg thuis

Onze aandacht voor het hedendaagse ambacht zie je terug in ons winkeltje. Daar verkopen we naast ons eigen brood ook streekproducten zoals jam, honing, sappen en oud-Hollands snoep. Alles handgemaakt, naar beproefde recepten uit grootmoeders tijd. Leuk om kado te geven en lekker voor thuis!

winkel-medewerker-vroeg-2019
vers
sap
drinken
store
winkel
proef
appel
sap
appelsap
eigen land
'Lekkere streekproducten vind je op het menu en in onze winkel' image6 description
winter
herfst
vlees
fruit
peer
stoof
eten
food
gerecht
kok
berijden
mooi
rood

Kadobon

 

Wilt u iets lekkers weggeven, maar kunt u niet kiezen tussen al het heerlijks? Vroeg heeft ook kadobonnen in elk gewenst bedrag, die helemaal in Vroeg stijl zijn. We kunnen uw kadopakket ook mooi inpakken zodat het helemaal bijzonder is om weg te geven. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers in de winkel. 

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas. Zo zijn kaasboerderij De Brienenshof  en de familie Vernooij uit Cothen al vanaf het begin vaste partners van Vroeg. Imkerij de Werkbij uit Wijk bij Duurstede voorziet ons van de lekkerste honing. Veel van de producten van onze partners vind je ook terug in ons winkelassortiment.

Boerenkaas uit Cothen

 

Maas en Gea Merkens van kaasboerderij De Brienenshof bereiden hun kaas met ongepasteuriseerde melk. Zo blijft de heerlijke volle smaak behouden. Kenmerkend voor de boerenkaas is de verscheidenheid in geur en smaak. Per boerderij proef je de verschillen in voer, grondsoort, gras, receptuur en bereidingswijze. Ook per seizoen varieert de smaak.

eten
vers
brood
jam
rood
bruin
vers
bakker
food
eten
krenten

De Slaege oergraan

 

Op zijn vruchtbare akkers in de ‘Silvoldse Slaege’ teelt boer Jan Steverink sinds 2005 oude graansoorten, zoals spelt en diverse soorten baktarwe. Zijn De Slaege oergraan vormt de basis voor puur brood en bier 'net as vrogger'.

Fruitbedrijf Vernooij

 

Al meer dan 40 jaar telen Gerard en Berry appels, peren, pruimen, bramen, bessen, aardappelen en pompoenen op een milieubewuste wijze in de Kromme Rijnstreek. Wij verkopen hiervan de sappen en jams.

eten 
cake
chocolade
bruin
licht
wit
personeel
ober
kok
paket
lunch
eten
brood
vers
proef
papier
zak
licht