restaurant bakkerij vroeg - winkel

Vroeg thuis

Onze aandacht voor het hedendaagse ambacht zie je terug in ons winkeltje. Daar verkopen we naast ons eigen brood ook streekproducten zoals jam, honing, sappen, olijfolies en chutneys en oud-Hollands snoep. Alles handgemaakt, naar beproefde recepten uit grootmoeders tijd. Leuk om cadeau te geven en lekker voor thuis!

restaurant bakkerij vroeg - winkel
restaurant bakkerij vroeg - brood

Kadobon

Wil je iets lekkers weggeven, maar kun je niet kiezen tussen al het heerlijks? Vroeg heeft ook kadobonnen in elk gewenst bedrag, die helemaal in Vroeg stijl zijn. We kunnen een kadopakket ook mooi inpakken zodat het helemaal bijzonder is om weg te geven. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers in de winkel.

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas. Zo zijn kaasboerderij De Brienenshof en de familie Vernooij uit Cothen al vanaf het begin vaste partners van Vroeg. Veel van de producten van onze partners vind je ook terug in ons winkelassortiment.

Boerenkaas uit Cothen

Maas en Gea Merkens van kaasboerderij De Brienenshof bereiden hun kaas met ongepasteuriseerde melk. Zo blijft de heerlijke volle smaak behouden. Kenmerkend voor de boerenkaas is de verscheidenheid in geur en smaak. Per boerderij proef je de verschillen in voer, grondsoort, gras, receptuur en bereidingswijze. Ook per seizoen varieert de smaak.

De Slaege oergraan

Op zijn vruchtbare akkers in de ‘Silvoldse Slaege’ teelt boer Jan Steverink sinds 2005 oude graansoorten, zoals spelt en diverse soorten baktarwe. Zijn De Slaege oergraan vormt de basis voor puur brood en bier ‘net as vrogger’.

Hommeles Bierbrouwerij

Hommeles Bierbrouwerij brouwt met oog voor het lokale verhaal. Zo wordt gebrouwen met regionale ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Utrechtse gagel, kersen, appels en peren uit de Kromme Rijnstreek. Van de Rode tarwe van de Slaege maakt Hommeles het Vroeg bier. Dit heerlijke saisonbier is verkrijgbaar van de tap als op fles.

Fruitbedrijf Vernooij

Al meer dan 40 jaar telen Gerard en Berry appels, peren, pruimen, bramen, bessen, aardappelen en pompoenen op een milieubewuste wijze in de Kromme Rijnstreek. Wij verkopen hiervan de sappen en jams.