maandag tot en met vrijdag

07.00 – 23.00 uur

zaterdag en zondag

08.00 uur – 23.00 uur

T 030 820 10 10

Je kunt tot 21.00 uur uit onze keuken bestellen

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

info@vroeg.nl
030 820 10 10
KvK 30249531

Download hier de routebeschrijving

Contactformulier

Je kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg arrangementen. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een bericht. Mocht je dan nog geen bericht van Vroeg hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 030-8201010.

buiten
zon
zomer
lente
vroeg

Reserveren

Naar aanleiding van de brand afgelopen 12 mei zullen wij naar verwachting begin november weer geopend zijn voor tafelreserveringen.

Boek hieronder via Resengo je tafelreservering.

Let op: bij de High tea is de aanvangstijd tussen 14.00-15.00 uur en bij de high wine/beer om 15.00 uur. Beide dien je minimaal 1 dag van te voren te reserveren! Het ontbijt kun je bij ons gebruiken tot 11.00 uur.

Een specifieke plaats in ons restaurant kunnen wij nooit garanderen. Uiteraard houden we indien mogelijk rekening met doorgegeven voorkeuren. 

Voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg reserveringen kun je mailen via info@vroeg.nl of bellen met 030-8201010. Tot snel!

Routebeschrijving

 

 

Parkeren bij Vroeg

U kunt bij Vroeg gratis parkeren. Mocht de parkeerplaats van Vroeg vol zijn, dan verwijzen wij u graag naar de parkeerplaats P3 Oud Amelisweerd. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS, circa 10 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Wijk bij Duurstede.
Vanaf Station Bunnik, circa 15 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Utrecht.

Zie vertrektijden: www.9292.nl.

 

OV Fiets

Vanaf Utrecht CS, circa 25 minuten fietsen.

Vanaf station Bunnik, circa 10 minuten fietsen.

 

brood
berijden
bakkers
bakkerij
leuke
vers
maken
ruin
licht
keuken
plezier

Vacatures

Meteen vanaf de heropening in november willen wij onze gasten de geweldige Vroeg-beleving geven die ze van ons gewend zijn. Dit kan niet zonder de beste mensen. Wij hebben daarom verschillende vacatures openstaan.

Assistent restaurantmanager

Fulltime
startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij ondernemend en creatief? Heb jij de ambitie om ons team verder te inspireren in het ambacht van gastvrijheid? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Barista

Fulltime
Startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Heb jij passie voor koffie en staat kwaliteit hoog in het vaandel? Heb jij de ambitie om onze prijswinnende koffie nog meer te perfectioneren? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Gastheer/Gastvrouw

Fulltime/parttime
Startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij van nature gastvrij op een professionele manier? Beschik jij over bedieningservaring en wijnkennis? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Facilitair medewerker

32 uur p/w
Startdatum in overleg

Werk jij graag samen in een team en houd jij van controle en kwaliteit?  Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Medewerker winkel bakkerij

Fulltime/parttime
Startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij gastvrij en commercieel? Heb jij de ambitie om onze gasten verder te inspireren en de ambacht van Vroeg te delen met onze klanten in de winkel/bakkerij? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Oproepmedewerker spoelkeuken

Oproepmedewerker
Startdatum in overleg

Werk jij graag in een team en ben jij niet vies van flink aan poten in een spoelkeuken? Ben jij flexibel en kan jij de HACCP normen naleven? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Nieuws updates

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Volg ons dan via Facebook of Twitter, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!