maandag tot en met vrijdag

07.00 – 23.00 uur

zaterdag en zondag

08.00 uur – 23.00 uur

T 030 820 10 10

Je kunt tot 21.00 uur uit onze keuken bestellen

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

info@vroeg.nl
030 820 10 10
KvK 30249531

Download hier de routebeschrijving

Contactformulier

Je kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg arrangementen. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een bericht. Mocht je dan nog geen bericht van Vroeg hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 030-8201010.

buiten
zon
zomer
lente
vroeg

Reserveren

Boek hieronder via Resengo je tafelreservering.

Let op: bij de High tea is de aanvangstijd tussen 14.00-15.00 uur en bij de high wine/beer om 15.00 uur. Beide dien je minimaal 1 dag van te voren te reserveren! Het ontbijt kun je bij ons gebruiken tot 11.00 uur.

Voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg reserveringen kun je mailen via info@vroeg.nl of bellen met 030-8201010. Tot snel!

Routebeschrijving

 

 

Parkeren bij Vroeg

U kunt bij Vroeg gratis parkeren. Mocht de parkeerplaats van Vroeg vol zijn, dan verwijzen wij u graag naar de parkeerplaats P3 Oud Amelisweerd. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS, circa 10 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Wijk bij Duurstede.
Vanaf Station Bunnik, circa 15 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Utrecht.

Zie vertrektijden: www.9292.nl.

 

OV Fiets

Vanaf Utrecht CS, circa 25 minuten fietsen.

Vanaf station Bunnik, circa 10 minuten fietsen.

 

brood
berijden
bakkers
bakkerij
leuke
vers
maken
ruin
licht
keuken
plezier

Vacatures

Medewerker bediening fulltime/parttime/oproep

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als medewerker bediening van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in het restaurant waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Zowel tijdens ontbijt, lunch en diner zorg je ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend en zich bij Vroeg thuis voelen. Bedieningservaring in het hogere horecasegment en wijnkennis is daarbij een grote pre evenals het in het bezit hebben van een leermeesterdiploma. Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. Tevens beschik je over de vaardigheden om collega’s op de werkvloer aan te sturen en te motiveren.

Lees hier meer.

Zelfstandig werkend kok

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

In verband met de snelle groei welke Vroeg doormaakt, zijn wij ter uitbreiding van ons keukenteam op zoek naar een Chef de Parti. Als chef de parti ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden van lunch- en dinergerechten in onze open keuken. Er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden en dagverse produkten.

Lees hier meer.

Facilitair medewerker

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als facilitair medewerker van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers onder andere in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Medewerker spoelkeuken

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als medewerker Spoelkeuken van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Stagiair(e) Banqueting & Sales

Stage 
per januari 2019

We zoeken jou! Een enthousiaste, leergierige stagiair(e) die goed zelfstandig kan werken, representatief is, goede sociale een communicatie vaardigheden heeft en snel kan schakelen.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Nieuws updates

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Volg ons dan via Facebook of Twitter, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!