maandag tot en met vrijdag

07.00 – 23.00 uur

zaterdag en zondag

08.00 uur – 23.00 uur

T 030 820 10 10

Je kunt tot 21.00 uur uit onze keuken bestellen

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

info@vroeg.nl
030 820 10 10
KvK 30249531

Download hier de routebeschrijving

Contactformulier

Je kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg arrangementen. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een bericht. Mocht je dan nog geen bericht van Vroeg hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 030-8201010.

buiten
zon
zomer
lente
vroeg

Reserveren

Boek hieronder via Resengo je tafelreservering.

Let op: bij de High tea is de aanvangstijd tussen 14.00-15.00 uur en bij de high wine/beer om 15.00 uur. Beide dien je minimaal 1 dag van te voren te reserveren! Het ontbijt kun je bij ons gebruiken tot 11.00 uur.

Een specifieke plaats in ons restaurant kunnen wij nooit garanderen. Uiteraard houden we indien mogelijk rekening met doorgegeven voorkeuren. 

Voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg reserveringen kun je mailen via info@vroeg.nl of bellen met 030-8201010. Tot snel!

Routebeschrijving

 

 

Parkeren bij Vroeg

U kunt bij Vroeg gratis parkeren. Mocht de parkeerplaats van Vroeg vol zijn, dan verwijzen wij u graag naar de parkeerplaats P3 Oud Amelisweerd. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS, circa 10 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Wijk bij Duurstede.
Vanaf Station Bunnik, circa 15 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Utrecht.

Zie vertrektijden: www.9292.nl.

 

OV Fiets

Vanaf Utrecht CS, circa 25 minuten fietsen.

Vanaf station Bunnik, circa 10 minuten fietsen.

 

brood
berijden
bakkers
bakkerij
leuke
vers
maken
ruin
licht
keuken
plezier

Vacatures

Barista

Fulltime
per direct

Vroeg zoekt Barista 

Wegens het succes en de snelle groei van ons restaurant, zijn wij op zoek naar een barista met een passie voor koffie! No-nonsense, ambacht, puur, eigen gemaakt, transparant en kwalitatief hoogwaardig zijn daarbij kernwoorden die passen bij Vroeg. Daartoe beschik je over coachende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je maakt deel uit van een sterk barista team. 

Wij vragen: Je bent een SCAE gecertificeerd barista  en je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie. Je bent ondernemend, creatief, flexibel, stressbestendig en je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit 

Wij bieden: Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met een uiterst succesvol concept. Een prettige werksfeer en een goede salariëring conform functie.  

Lees hier meer.

Medewerker bediening

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als medewerker bediening van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in het restaurant waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Zowel tijdens ontbijt, lunch en diner zorg je ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend en zich bij Vroeg thuis voelen. Bedieningservaring in het hogere horecasegment en wijnkennis is daarbij een grote pre evenals het in het bezit hebben van een leermeesterdiploma. Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. Tevens beschik je over de vaardigheden om collega’s op de werkvloer aan te sturen en te motiveren.

Lees hier meer.

Terrastoppers (bediening, bar, F&B)

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Vroeg zoekt terrastoppers!

Je krijgt de mogelijkheid van vaste werktijden binnen een leuk team van medewerkers.

Heb jij interesse in deze veelzijdige, full time-functie, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.

Lees hier meer.

Medewerker bediening lunch M/V

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Vroeg zoekt parttime medewerkers bediening tijdens de lunch (m/v)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers m/v die de gasten van Vroeg op een gastvrije en uitstekende manier service verlenen. Je werkt met name tussen 10:00 – 15:00 uur. Je hebt enige horeca-ervaring en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Tevens ben je representatief en stressbestendig.

Wij bieden een leuke, afwisselende baan met de mogelijkheid van vaste werktijden binnen een leuk en enthousiast team van medewerkers.

Heb je interesse, mail dan jouw sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.

Lees hier meer.

Zelfstandig werkend kok

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

In verband met de snelle groei welke Vroeg doormaakt, zijn wij ter uitbreiding van ons keukenteam op zoek naar een Chef de Parti. Als chef de parti ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden van lunch- en dinergerechten in onze open keuken. Er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden en dagverse produkten.

Lees hier meer.

Facilitair medewerker

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als facilitair medewerker van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers onder andere in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Medewerker spoelkeuken

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als medewerker Spoelkeuken van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Nieuws updates

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Volg ons dan via Facebook of Twitter, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!