Openingstijden

oliebollenkraam

geopend in de weekenden
zaterdag en zondag 11:00 - 19:00 uur

 

winkel 
maandag tot en met zondag:

08.00 uur - 18.00 uur

 

afhaalmaaltijden
maandag tot en met zondag:

11.00 uur – 19.00 uur

 

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

info@vroeg.nl
030 820 10 10
KvK 30249531

Download hier de routebeschrijving

Contactformulier

Je kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen van zaalreserveringen en Rondom Vroeg arrangementen. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een bericht. 

buiten
zon
zomer
lente
vroeg

Reserveren

Op dit moment is het niet mogelijk om te reserveren vanwege Corona maatregelen. 

Routebeschrijving

 

 

Parkeren bij Vroeg

U kunt bij Vroeg gratis parkeren op ons eigen terrein met 120 parkeerplaatsen. Mocht de parkeerplaats van Vroeg onverhoopt toch vol zijn, dan verwijzen wij u graag naar de parkeerplaats P3 Oud Amelisweerd. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS, circa 10 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Wijk bij Duurstede.
Vanaf Station Bunnik, circa 15 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Utrecht.

Zie vertrektijden: www.9292.nl.

 

OV Fiets

Vanaf Utrecht CS, circa 25 minuten fietsen.

Vanaf station Bunnik, circa 10 minuten fietsen.

 

brood
berijden
bakkers
bakkerij
leuke
vers
maken
ruin
licht
keuken
plezier

Wij willen onze gasten de geweldige Vroeg-beleving geven die ze van ons gewend zijn. Dit kan niet zonder de beste mensen. Bekijk onderstaand onze openstaande vacatures.

Creatieve patissier

Fulltime
startdatum in overleg

Onze bakkerij staat onder leiding van boulangier/patissier Tim Boers, lid van het Nederlands Boulangerieteam. Hij is ter uitbreiding van zijn team op zoek naar een creatieve patissier die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij. Ben jij dat? Reageer dan snel. 

Lees hier meer

Assistent manager bakkerij-winkel

Fulltime
startdatum in overleg

Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een creatieve en flexibele collega die het vindt om te etaleren en de winkel sfeervol in te richten. Ben jij dat? Reageer dan snel. 

Lees hier meer

BBL of stagiair bakkerij

Fulltime
startdatum in overleg

Doe jij op het moment een opleiding om bakker te worden en ben je op zoek naar een leuke leerplek? Bekijk dan deze vacature! Wij zoeken een enthousiaste collega die samen met het bakkersteam onze verse ambachtelijke broden en lekkernijen bakt. Ben jij dat? Reageer dan snel. 

Lees hier meer

BBL of stagiair gastheer/-vrouw

Fulltime
startdatum in overleg

Doe jij op het moment de opleiding voor gastheer/gastvrouw in de horeca en ben je op zoek naar een leuke leerplek? Bekijk dan deze vacature! Wij zoeken een enthousiaste en proactieve collega die samen met ons streeft naar kwalitatieve en attente service. Ben jij dat? Reageer dan snel. 

Lees hier meer

Marketing en Sales stagiaire

Fulltime
startdatum in overleg

Ben jij student op de Hotelschool en zoek jij een leuke en uitdagende Marketing en Sales stage? Lees dan snel verder! We zoeken een enthousiaste collega die samen met ons ervoor zorgt dat onze gasten de best mogelijke ervaring hebben en graag bij ons terug komen.

Lees hier meer

Barista

Fulltime
startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Heb jij passie voor koffie en staat kwaliteit hoog in het vaandel? Heb jij de ambitie om onze prijswinnende koffie nog meer te perfectioneren? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer

Medewerker winkel/bakkerij

Parttime/oproep
startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij gastvrij en commercieel? Heb jij de ambitie om onze gasten verder te inspireren en de ambacht van Vroeg te delen met onze klanten in de winkel/bakkerij? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer

Gastheer/Gastvrouw

Fulltime/Parttime
startdatum in overleg

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij van nature gastvrij op een professionele manier? Beschik jij over bedieningservaring en wijnkennis? Dan zoeken wij jou! 

Lees hier meer

Medewerker bediening

Oproep
startdatum in overleg

Ben jij een vroege vogel of avondmens? En wil je werken in een jong en gemotiveerd team? 10 minuten fietsen vanaf de Uithof!
Jezelf ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid, koffie en wijn? Kom werken bij Vroeg!

Lees hier meer

Nieuws updates

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Volg ons dan via Facebook of Instagram, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!