Haal het ambacht van Vroeg in huis
Patisserie
Huisgemaakte patisserie met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Ons fruit komt van Vernooy uit Cothen. Onze taarten zijn te proeven bij bakkerij en restaurant Vroeg.
- Unieke presentatie voor gasten met rechte stukken
- 30%-40% ruimtebesparing vergeleken met traditioneel ronde taarten
- Duurzame oplossing voor transport, opslag en verpakkingsmateriaal
Ons desem is bijna 12 jaar oud. Het begon met appelschillen, water en bloem. De natuurlijke gisten deden de rest.
Brood
Zuurdesem broden gemaakt in onze ambachtelijke bakkerij van Vroeg. We werken met graan van Jan Steverink van Slaege uit Silvolde. Proef de smaak van Vroeg.
- Breed assortiment
- Verschillende gewichten en formaten
- Vers of diepgevroren te leveren
In onze vegan appeltaart zit meer fruit en minder suiker. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten.
Plaatwerk
Huisgemaakt plaat- en stukswerk van onze patissier. Ideaal voor losse verkoop aan counters of in winkels. Vers en ambachtelijk bereid en dat komt de smaak ten goede.
- Ideaal voor verkoop in winkel of koffie corners
- Een divers assortiment
- Verkrijgbaar in groot- en klein verpakking
Brochure
We werken met lokale leveranciers. Zo weten we zeker dat de kwaliteit past bij Vroeg. Ons fruit komt van fruitteler Vernooy uit Cothen en ons graan van Jan Steverink van Slaege uit Silvolde. Proef de smaak van Vroeg.
Vragen over vroeg professioneel? Laat een medewerker contact met u opnemen over de mogelijkheden.