Vroeg-besloten-diner

Vergaderen in de boerderij

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de actviteit schapendrijven.

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden!

Vergaderarrangementen

Om een indruk te krijgen van onze prijzen, vind je hieronder onze meest geboekte vergaderarrangementen. We maken uiteraard graag een offerte op maat op basis van je wensen.

  • 4-uurs vergaderarrangement 52.50
  • 4-uurs vergaderarrangement met ontbijt 57.50
  • 4-uurs vergaderarrangement met lunch 65.00
  • 4-uurs vergaderarrangement met diner 90.00
  • 4-uurs vergaderarrangement met diner (na 17 u) 75.00
  • 8-uurs vergaderarrangement met lunch 87.50
  • 8-uurs vergaderarrangement met lunch en diner 130.00

Al onze vergaderarrangementen zijn per persoon, inclusief btw en inclusief onbeperkt koffie, thee en koekjes uit eigen bakkerij, zaalhuur, beamer/TV scherm, WiFi, flip-over, trainerskit, administratiekosten en gratis parkeren.

Limes of Waterlinie

Vroeg beschikt over twee besloten ruimtes van circa 28 m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 16 personen voor een vergadering in blok opstelling. Voor een diner, High Tea of lunch kunt u terecht met een max. van 20 personen.

Amelisweerd

Onze ruimte 'Amelisweerd' is geschikt voor een max. van 24 personen in U-opstelling bij vergaderingen. Voor familiegelegenheden of teamuitjes kunnen we circa 45 personen plaatsen.

Rhijnauwen

De ruimte 'Rhijnauwen' wordt gebruikt in combinatie met Amelisweerd voor grote groepen en partijen. Tijdens een vergadering kun je hier genieten van onze ambachtelijke lunch met brood uit eigen bakkerij.

Vechten

De ruimte 'Vechten' is onze kleinste besloten ruimte van zo'n 10 vierkante meter. Deze ruimte is vroeger gebruikt als opkamer en is erg sfeervol met veel daglicht. Voor 6 personen is dit de ideale ruimte voor een vergadering of besloten diner.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is onlangs gerenoveerd en nu 30 m2 groot. De boerderij biedt ruimte aan maximaal 16 personen voor een vergadering in blok opstelling.

De Kleine Boerderij beschikt ook over een zijkamer. Deze ruimte is beschikbaar voor maximaal 8 personen voor een vergadering, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Stretchtent

De stretchtent is onze buitenlocatie en zeer geschikt voor feesten en partijen tussen de 20 en 60 personen. Voor grotere aanvragen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Gelegen tegen de Kleine Boerderij aan, op ons weiland en tussen de bunkers, kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel of diner. De tent is waterdicht en eventueel gedeeltelijk af te schermen met zijwanden.

Heerlijke arrangementen

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze lunch en diner menu's?

Bekijk brochure (PDF)

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een solex-tour door de omgeving of een huifkartocht afsluiten met een heerlijke bbq of wijnproeverij? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Bekijk het Rondom Vroeg aanbod