Vroeg-besloten-diner

Vergaderen in de boerderij

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de actviteit schapendrijven.

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden!

Limes of Waterlinie

Vroeg beschikt over twee besloten ruimtes van 31m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 10 personen voor een vergadering, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel. Voor een diner, High Tea of lunch kunt u terecht met een max. van 16 personen, waarbij een max. geldt van 8 personen per tafel.

Amelisweerd

Gezien de 1,5 meter maatregel is 'Amelisweerd' geschikt voor familie gelegenheden kunnen we circa 32 personen ontvangen, waarbij een max. geldt van 8 personen per tafel.

Rhijnauwen

De ruimte 'Rhijnauwen' is momenteel niet beschikbaar voor arrangementen. Vanwege de 1,5 meter maatregel bevindt hier op dit moment onze winkel met o.a. ambachtelijk brood en diverse patisserie producten uit eigen bakkerij.

Vechten

De ruimte 'Vechten' is onze kleinste besloten ruimte van zo'n 10 vierkante meter. Deze ruimte is vroeger gebruikt als opkamer en is erg sfeervol met veel daglicht. Voor 6 personen is dit de ideale ruimte voor een vergadering en voor 8 personen voor een besloten lunch, high tea of diner, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is onlangs gerenoveerd en nu 30 m2 groot. De boerderij biedt ruimte aan maximaal 14 personen voor een vergadering, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

De Kleine Boerderij beschikt ook over een zijkamer. Deze ruimte is beschikbaar voor maximaal 8 personen voor een vergadering, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Stretchtent

De stretchtent is onze buitenlocatie en zeer geschikt voor feesten en partijen tussen de 12 en 40 personen, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel. Voor grotere aanvragen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Gelegen tegen de Kleine Boerderij aan, op ons weiland en tussen de bunkers, kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel of diner. De tent is waterdicht en eventueel gedeeltelijk af te schermen met zijwanden.

Vergaderen in Corona tijd

Onze vergadermogelijkheden zijn anders dan je van ons gewend bent. Bijgaande flyer vertelt je er meer over.

Bekijk de opties

Heerlijke arrangementen

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze lunch en diner menu's?

Bekijk brochure (PDF)

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een solex-tour door de omgeving of een huifkartocht afsluiten met een heerlijke bbq of wijnproeverij? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Bekijk het Rondom Vroeg aanbod