Vroeg-besloten-diner

Vergaderen in de boerderij

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de actviteit schapendrijven.

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden!

Vergaderarrangementen

Om een indruk te krijgen van onze prijzen, vind je hieronder onze meest geboekte vergaderarrangementen. We maken uiteraard graag een offerte op maat op basis van je wensen.

  • 4-uurs vergaderarrangement 55.00
  • 4-uurs vergaderarrangement met ontbijt 62.50
  • 4-uurs vergaderarrangement met lunch 70.00
  • 4-uurs vergaderarrangement met diner 95.00
  • 4-uurs avondvergaderarrangement met diner (na 17.00u) 80.00
  • 8-uurs vergaderarrangement met lunch 95.00
  • 8-uurs vergaderarrangement met lunch en diner 140.00

Al onze vergaderarrangementen zijn per persoon, inclusief btw en inclusief onbeperkt koffie, thee en koekjes uit eigen bakkerij, zaalhuur, beamer/TV scherm, WiFi, flip-over, trainerskit, administratiekosten en gratis parkeren.

Zalen van Vroeg

Vroeg beschikt over 10 verschillende zalen en ruimtes die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, familiebijeenkomsten, diners en barbecues.

Bekijk de zalen van Vroeg

Heerlijke arrangementen

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Bekijk onze folder voor onze mogelijkheden.

Bekijk brochure (PDF)

Vermakelijke Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke arrangementen. Een partijtje boerengolf, schapendrijven of een pubquiz afsluiten met een heerlijke bbq of walking dinner? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Vroeg arrangementen?

Bekijk het Vroeg aanbod