Zalen bij Vroeg

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. 

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden!

Nieuwe locatie: Het Kruithuis op Fort bij Rijnauwen

Restaurant Vroeg en Staatsbosbeheer bundelen de krachten en pakken samen de verhuur van Het Kruithuis op Fort Rijnauwen op.

Vroeg en Staatsbosbeheer heten je van harte welkom in Het Kruithuis op het Fort bij Rijnauwen. Een mystieke plek vol geheimen midden in de natuur op het grootse fort van Nederland! Hier kunnen jullie nu genieten van een geweldige ervaring. Door de grote glazen deuren heb jij vanuit het Kruithuis een prachtig uitzicht op de natuur van het fort. Kortom een unieke ervaring of een uniek fort.

Nieuwe locatie: Kromme Rijn

Weer een nieuwe locatie bij Vroeg: Kromme Rijn.
Deze zaal is geschikt tot maximaal 10 personen, met een heerlijke buitenruimte om even een frisse neus te halen en een eigen keukentje waar de lunch geserveerd word.

Limes of Waterlinie

Vroeg beschikt over twee besloten ruimtes van circa 28 m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 16 personen voor een vergadering in blok opstelling. Voor een diner, High Tea of lunch kunt u terecht met een max. van 20 personen.

Amelisweerd

Onze ruimte 'Amelisweerd' is geschikt voor een max. van 24 personen in U-opstelling bij vergaderingen. Voor familiegelegenheden of teamuitjes kunnen we circa 45 personen plaatsen.

Rhijnauwen

De ruimte 'Rhijnauwen' wordt gebruikt in combinatie met Amelisweerd voor grote groepen en partijen. Tijdens een vergadering kun je hier genieten van onze ambachtelijke lunch met brood uit eigen bakkerij.

Vechten

De ruimte 'Vechten' is onze kleinste besloten ruimte van zo'n 10 vierkante meter. Deze ruimte is vroeger gebruikt als opkamer en is erg sfeervol met veel daglicht. Voor 6 personen is dit de ideale ruimte voor een vergadering of besloten diner.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is onlangs gerenoveerd en nu 30 m2 groot. De boerderij biedt ruimte aan maximaal 16 personen voor een vergadering in blok opstelling.

Kleine Boerderij Zijkamer

De Zijkamer is onderdeel van de Kleine Boerderij; een ruimte grenzend aan het bunkerveld naast Vroeg. Hier kunt u ongestoord vergaderen. De Kleine Boerderij Zijkamer is geschikt tot een maximum van 7 personen in een U-opstelling.

Stretchtent

De stretchtent is onze buitenlocatie en zeer geschikt voor feesten en partijen tussen de 20 en 60 personen. Voor grotere aanvragen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Gelegen tegen de Kleine Boerderij aan, op ons weiland en tussen de bunkers, kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel of diner. De tent is waterdicht en eventueel gedeeltelijk af te schermen met zijwanden.

Eten en drinken arrangementen

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten, high tea's, barbecues en veel meer. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Bekijk onze folder voor onze mogelijkheden.

Bekijk brochure (PDF)

Vermakelijke Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke arrangementen. Een partijtje boerengolf, schapendrijven of een pubquiz afsluiten met een heerlijke bbq of walking dinner? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Vroeg arrangementen?

Bekijk het Vroeg aanbod