Speciaal voor groepen

Speciaal voor groepen hebben we vermakelijke ‘rondom Vroeg’ arrangementen. Je boekt ze via Vroeg altijd in combinatie met een vergader- of horeca-arrangement.

Een ruim aanbod voor binnen en buiten activiteiten, begeleid door professionals. Een partijtje boerengolf, een VR-moordgame, pubquiz of een broodbakworkshop gegeven door onze eigen bakkers? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

 

Broodbakworkshop

Altijd al willen weten hoe Vroeg dat lekkere, verse brood bakt? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Laat je dan door één van onze bakkers meenemen in de ambacht van het brood bakken.

Meer informatie

Pubquiz

Deze pubquiz bevat vragen over algemene kennis in verschillende onderwerpen en is daarmee geschikt voor de meeste groepen.

Meer informatie

Schapen drijven

Schapendrijven is een unieke, actieve en creatieve teambuildingsactiviteit, heerlijk buiten in de natuur.

Meer informatie

VR- Moordgame

De VR Moordspel is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je team een moord op met behulp van een VR bril, spannende props en verborgen boodschappen.

Meer informatie

Boerengolf

Boerengolf is lekker lopen door het weiland met vrienden, familie of collega’s. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Meer informatie

Expeditie Vroeg

Expeditie Robinson maar dan bij Vroeg! Laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Op een leuke manier doe je teambuildingactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand afvalt!

Meer informatie

Valkenier

Roofvogels spreken tot de verbeelding, ze zijn een combinatie van doeltreffendheid en sierlijkheid. Wij nodigen jullie uit om oog in oog te staan met verschillende roofvogels.

Meer informatie

De verrader van de Hollandse Waterlinie

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de verrader van de Hollandse Waterlinie?

Meer informatie

XL Spellenpakket

Vroeg beschikt over 4 XL spellen die je met groepen van 6 tot 30 personen kunt spelen.

Meer informatie

Beat the box

Beat the box is een activiteit om je bijeenkomst even te vergeten. Het wordt in teams van minimaal 4 personen gespeeld. Efficient en effectief samenwerken is noodzakelijk om de box binnen een uur te kraken.

Meer informatie

Lachworkshop

Wil je lachen inzetten als ijsbreker bij een teamuitje of om een band met elkaar te versterken bij bijvoorbeeld projectgroepen? Tijdens de lachworkshop en energizer wordt er samen veel lol gemaakt om elkaar te (her)ontdekken, vaak zonder woorden.

Meer informatie

Laser kleiduifschieten

Laser kleiduifschieten; sensationeel, veilig en bovendien milieubewust.

Meer informatie