Je proeft de liefde voor het vak
Proef Vroeg, en je proeft de liefde voor het vak. Onze bakkers weten nog wat ambachtelijk werken is. Onze mensen leren het vak van echte leermeesters, net als bij een bakkersgilde, direct in de praktijk.

Vroeg staat voor kwaliteit
De constante kwaliteit van Vroeg is niet ontgaan aan het oordelend oog. Wij zijn tweevoudig Leerbedrijf van het jaar 2015-16 (vanuit SVH) en 2017 (ROC Midden Nederland). In de Koffie Top 100 van 2018 werden we 7e van heel Nederland en 1e in de  categorie restaurant en we draaien een bekroonde bakkeri

Bij Vroeg aan het fornuis weer terug naar de basis
Ook in onze keuken houden onze leermeesters een vinger aan de pols, en dat moet ook, want in de keuken van Vroeg valt er veel te leren. Koks die bij ons werken, leren wat koken ook alweer was. In onze opslag zal je geen bouillonblokjes, textura’s of Unilever Foodsolutions vinden. Alles vanaf de basis, uit je eigen handen en naar gelang wat de streek en het seizoen biedt. 

De spil van Vroeg
Als je gastvrouw of heer bij ons in het team komt zal je erachter komen hoe ver jouw gastvrijheid daadwerkelijk rijkt. We zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen, waar jij dan weer de spil van gaat zijn. Jij hebt een antwoord op iedere vraag, vangt iedere verdwaalde gast op en draait voor een romige cappuccino je hand niet om. Vroeg is een goed geoliede machine welke jouw assertiviteit, zelfredzaamheid en oplossingsgerichtheid waardeert. 

Assistent Restaurantmanager

Ben jij die talentvolle assistent restaurantmanager die zijn team aanstuurt onder leiding van en in nauwe samenwerking met de restaurantmanager, lees dan snel verder....

Bekijk vacature

Ambachtelijke broodbakker

Vroeg zoekt: Ambachtelijke broodbakker M/V Wij zijn ter uitbreiding van zijn team op zoek naar een ambachtelijke broodbakker die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij.

Bekijk vacature

Medewerker spoelkeuken

zoek je een fulltime baan of gewoon een gezellige bijbaan, kom werken bij Vroeg in de spoelkeuken.

Bekijk vacature

Gastheer/Gastvrouw (part/fulltime)

Vroeg is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Wij zijn een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.

Bekijk vacature

Zelfstandig werkende kok / chef de parti

Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.

Bekijk vacature

Solliciteren?

Getriggerd door een van deze vacatures? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: [email protected]. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!

En vertel het ons vooral als je meer wilt leren over de producten die jij graag uitserveert: als leerbedrijf willen we je graag gaan helpen om de beste te worden in jouw vakgebied.

Bij Vroeg staan we overal voor open. Heb je geen horeca ervaring?  Een moeilijk rooster om omheen te werken? Te weinig zelfvertrouwen voor zo’n sociale baan? Al te lang niet meer op de vloer gestaan? Een vak geleerd dat niet perse bij bovenstaande functies aansluit? Geen tijd om [email protected] te mailen met je cv en motivatie? Kom gewoon langs! Er is altijd tijd voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek en wie weet sta jij volgende week te ‘shinen’ op een van onze afdelingen.

 

Wij zijn zeven dagen per week open

Winkel 08.00 uur – 18.00 uur
Restaurant 08.00 uur – 22.00 uur
Uit ‘t Raam 11.00 – 18.00 uur  (weekend, feestdagen & schoolvakanties)