Je proeft de liefde voor het vak
Proef Vroeg, en je proeft de liefde voor het vak. Onze bakkers weten nog wat ambachtelijk werken is. Onze mensen leren het vak van echte leermeesters, net als bij een bakkersgilde, direct in de praktijk.

Vroeg staat voor kwaliteit
De constante kwaliteit van Vroeg is niet ontgaan aan het oordelend oog. Wij zijn tweevoudig Leerbedrijf van het jaar 2015-16 (vanuit SVH) en 2017 (ROC Midden Nederland). In de Koffie Top 100 van 2018 werden we 7e van heel Nederland en 1e in de  categorie restaurant en we draaien een bekroonde bakkerij.

Bij Vroeg aan het fornuis weer terug naar de basis
Ook in onze keuken houden onze leermeesters een vinger aan de pols, en dat moet ook, want in de keuken van Vroeg valt er veel te leren. Koks die bij ons werken, leren wat koken ook alweer was. In onze opslag zal je geen bouillonblokjes, textura’s of Unilever Foodsolutions vinden. Alles vanaf de basis, uit je eigen handen en naar gelang wat de streek en het seizoen biedt. 

De spil van Vroeg
Als je gastvrouw of heer bij ons in het team komt zal je erachter komen hoe ver jouw gastvrijheid daadwerkelijk rijkt. We zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen, waar jij dan weer de spil van gaat zijn. Jij hebt een antwoord op iedere vraag, vangt iedere verdwaalde gast op en draait voor een romige cappuccino je hand niet om. Vroeg is een goed geoliede machine welke jouw assertiviteit, zelfredzaamheid en oplossingsgerichtheid waardeert. 

Barista Vroeg
Barbecue bij Vroeg
Markt van Vroeg
Uit het raam van Vroeg

Ambachtelijke broodbakker

Vroeg zoekt: Ambachtelijke broodbakker M/V Wij zijn ter uitbreiding van zijn team op zoek naar een ambachtelijke broodbakker die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij.

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Vredenburgmarkt

Samen met je collega’s ben jij het hartelijke en enthousiaste middelpunt van onze gezellige brood-, en patisseriekraam! Jouw zaterdag begint vroeg (rond 06:00 uur) in Bunnik, Hier laadt je de bus in en rijdt naar de Vredenburgmarkt in hartje Utrecht.

Bekijk vacature

Zelfstandig werkende kok / chef de parti

Vroeg is een unieke plek waar restaurant, bakkerij, winkel en leerbedrijf samenkomen. Alles wat we maken is vers en ambachtelijk, van huisgebakken brood tot creatieve gerechten.

Bekijk vacature

Souschef

Ben jij een zelfstandig werkende kok en zoek je een vervolgstap in je carrière of ben jij al een ervaren souschef, we zien jullie reactie graag tegemoet.

Bekijk vacature

Barista

Lungo, Flat White en een Latte. Zijn dit voor jou bekende bereidingen en weet jij dit met een glimlach te presenteren? dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Medewerker "Uit het Raam"

Ben jij beschikbaar in weekenden en schoolvakanties en wil jij friet bakken, barista koffie maken en de lekkerste ijs van Utrecht en omstreken verkopen, reageer dan op deze leuke baan.

Bekijk vacature

Assistent Restaurantmanager

Ben jij die talentvolle assistent restaurantmanager die zijn team aanstuurt onder leiding van en in nauwe samenwerking met de restaurantmanager, lees dan snel verder....

Bekijk vacature

Medewerker spoelkeuken

zoek je een fulltime baan of gewoon een gezellige bijbaan, kom werken bij Vroeg in de spoelkeuken.

Bekijk vacature

Medewerker bediening (oproep/part/fulltime)

Vroeg is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Wij zijn een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.

Bekijk vacature

Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker ben jij onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat de spoelkeuken soepel draait, onze zalen op tijd klaarstaan voor gasten en het magazijn netjes en georganiseerd blijft. Daarnaast verhelp je kleine technische mankementen en ondersteun je collega’s waar nodig.

Bekijk vacature

Stage en leerplekken

Leren en werken bij Vroeg

Bij Vroeg geloven we in vakmanschap, passie en ontwikkeling. Daarom bieden we stageplaatsen en leerplekken voor MBO- en HBO-studenten op bijna alle afdelingen. Of je nu een talent hebt voor bakken, koken, gastvrijheid of sales, bij ons krijg je de kans om je skills in de praktijk te brengen en écht mee te draaien in een dynamische werkomgeving.

Wil jij ervaring opdoen in onze bakkerij, patisserie, keuken, restaurant of bij sales & events? Dan ben je bij Vroeg aan het juiste adres! We bieden een inspirerende leeromgeving waarin je wordt begeleid door ervaren professionals en volop de ruimte krijgt om te groeien.

Klaar om jouw talent verder te ontwikkelen? Bekijk hieronder onze stageplaatsen en leerplekken en reageer direct!

Stagiair(e) Sales & Events (MBO/HBO)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je ervaring opdoet in sales, evenementenorganisatie en hospitality? Wil je leren hoe je commerciële kansen benut en evenementen tot in de puntjes regelt? Dan is deze stage bij Vroeg perfect voor jou!

Bekijk vacature

Stagiair / leerling bakkerij

Als leerling broodbakker leer je de fijne kneepjes van het vak. Je helpt met het bereiden van brood en banketproducten volgens vaste recepten en mag zelfs nieuwe recepten proberen!

Bekijk vacature

Solliciteren?

Getriggerd door een van deze vacatures? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: [email protected]. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!

En vertel het ons vooral als je meer wilt leren over de producten die jij graag uitserveert: als leerbedrijf willen we je graag gaan helpen om de beste te worden in jouw vakgebied.

Bij Vroeg staan we overal voor open. Heb je geen horeca ervaring?  Een moeilijk rooster om omheen te werken? Te weinig zelfvertrouwen voor zo’n sociale baan? Al te lang niet meer op de vloer gestaan? Een vak geleerd dat niet perse bij bovenstaande functies aansluit? Geen tijd om [email protected] te mailen met je cv en motivatie? Kom gewoon langs! Er is altijd tijd voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek en wie weet sta jij volgende week te ‘shinen’ op een van onze afdelingen.

 

Wij zijn zeven dagen per week open

Winkel 08.00 uur – 18.00 uur
Restaurant 08.00 uur – 22.00 uur
Uit ’t Raam 10.00 – 19.00 uur  (weekend, feestdagen & schoolvakanties)