Bij Restaurant Vroeg begrijpen we dat uw trouwdag en andere speciale vieringen momenten zijn om nooit te vergeten. Daarom hebben we een unieke en inspirerende locatie ontworpen, genesteld in een monumentale boerderij in de buurt van Utrecht, om deze herinneringen nog specialer te maken. Ook voor vergaderingen op een unieke locatie kunt u bij ons terecht.

Ons restaurant biedt voldoende ruimte voor groepen van 3 tot 100 personen en biedt zowel binnen als buiten zitplaatsen. Met o.a. gratis parkeergelegenheid. Bij Vroeg kun je ontspannen en zorgeloos genieten van je speciale dag.

Als u kiest voor Vroeg voor uw evenement, dan werken we samen met u aan een onvergetelijke ervaring die het gevoel van uw speciale gelegenheid vastlegt. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers zijn er om u te helpen maken van uw evenement een succes.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, barbecue, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we speciaal voor groepen diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de activiteit schapendrijven.

Download onze brochure

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu’s met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Laat ons u helpen het beste te maken van uw speciale dag bij Vroeg! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze arrangementen voor bruiloften, vergaderingen en feesten. Wij horen graag van u!