Medewerker winkel bakkerij

Zoeken wij jou?

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij gastvrij en commercieel? Heb jij de ambitie om onze gasten verder te inspireren en de ambacht van Vroeg te delen met onze klanten in de winkel/bakkerij? Dan zoeken wij jou!

Vroeg zoekt:
Medewerker winkel bakkerij M/V (parttime / oproep)

Wij
Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, ongedwongen en hier hebben we liefde voor het vak.

Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

Jij

houdt je bezig met de verkoop van ons ambachtelijk gebakken zuurdesem brood, onze patisserie en diverse (streek)producten van onze leveranciers uit de regio. Je adviseert over deze producten en vindt het ook leuk om de winkel sfeervol in te richten zodat de producten goed tot hun recht komen. Je werkt in shifts tussen 07.00 en 19.00 uur en bent ook beschikbaar in de weekenden. Jij…

  • Straalt plezier uit in je werk.
  • Bent gastvrij op een natuurlijke en professionele manier.
  • Neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail.
  • Bent creatief, flexibel en houdt het hoofd koel in hectiek.
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale capaciteiten.
  • Hebt ervaring in een soortgelijke functie.

Wij zijn ambitieus
Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

Wij bieden
Een uitdagende baan voor minimaal 24 uur en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Geïnteresseerd?
Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: [email protected]. Laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!