Comedy Dinner night

Vrijdag 8 maart 2024 = UITVERKOCHT

EXTRA AVOND: Zaterdag 9 maart = UITVERKOCHT

Aanvang vanaf 19:00 uur

Vroeg gaat voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een knotsgekke Live Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse diner setting wisselen diverse verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Na het hoofdgerecht zullen de eerste comedians het podium betreden. Op vrijdag zullen de gevatte Vincent Mathijsse en de droogkomische Cristian Pielich de microfoon pakken en na het dessert volgen de uitsmijters van dit heerlijke comedy diner. Deze headliner is de sterk improviserende Amsterdammer Reinier Meijer.

Laat je verrassen door de heerlijke smaken van het driegangendiner en de bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Bunnik bespelen.  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC Tom Sligting. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op.
Ga smakelijk etend en lachend het weekend in bij Vroeg!

Wie er zaterdag het podium betreden houden we nog even spannend.

Prijs 65,00 p.p.
Inclusief welkomstdrankje, driegangendiner en comedy entertainment

*Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 18 februari.