U kunt kiezen van onze à la carte kaart of vraag naar ons wisselend dagmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

13.00 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, granola en boerenyoghurt

Extra bij te bestellen:

3.25

Twee gebakken eieren

4.75

Verse fruitsalade

4.75

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

13.50

Gerookte forel met avocadocrème en gefrituurde kappertjes

12.50

Platgeslagen zijlende met rabarberchutney en geroosterde amandelen

12.50

12 Uurtje met broodje brie en uienjam, aspergebitterbal en romige witlofsoep

10.50

Hollandse burrata met vleestomaat, basilicumolie en rucola

9.75

Gerookte polderhoender met kruidendip en gefrituurde peterselie

8.25

Jonge boerenkaas met pomodorimousse en walnoten

Voorjaarsgerechten

14.50

Op houtskool gegrilde kalfsburger met kruidencrème, Oudwijkerkaas en friet

14.50

In roomboter gebakken sliptongen met citroen, dagsalade en friet

12.50

Briochebroodje met runderstoof, rozijnen en framboos

10.50

Uitsmijter met belegen kaas en rosbief

9.50

Tosti boerenwit met pomodorimousse, gegrilde aubergine, kaas en een gebakken ei

9.50

Quiche van asperges, grottenham en meiraap gegratineerd met geitenkaas

8.75

Ambachtelijke kalfskroketten op brood met grove mosterd

Soep met brood

8.50

Bisque van Hollandse garnalen met bieslook en bosui

7.50

Aspergesoep met grotchampignons

7.00

Romige witlofsoep met kaasuienbrood

Salades met brood

14.50

Salade gerookte zalm met asperges, sinaasappel en peulen

14.50

Quinoasalade met Hollandse burrata, basilicumolie en zoete aardappel

14.50

Romaanse salade met kip, ansjovis, kaas, tomaat en een gepocheerd ei

14.50

Kruidensalade met gerookte lamsham, aubergine en uienjam

Soep met salade

15.50

Keuze uit soep en salade, elke combinatie is mogelijk

Zoete hoek

7.00

Rabarber-chocolade trifle met appelcrumple

6.50

Boeren vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

6.50

Donut van rozenparfait met in aceto gemarineerd rood fruit

5.50

Omelet Sibérienne van yoghurtijs

4.00

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

20.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 10.25

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

25.50

Per persoon

Diner

Voorgerechten

17.50

Hollands visplateau; Hollandse garnalen, gerookte forel, zalm, oester en krabsalade

11.50

Ham van Texels lam met lamsrillette, uienjam en frambozen

11.50

Platgeslagen zijlende met rabarberchutney en geroosterde amandelen

10.50

Quinoasalade met Hollandse burrata, basilicumolie en zoete aardappel

9.50

Kruidentuintje met artisjokharten, gemarineerde biet en zoetzure jonge groenten

Soepen

8.50

Bisque van Hollandse garnalen met bieslook en bosui

7.50

Aspergesoep met grotchampignons

Hoofdgerechten

24.50

Kalfsoester met salie en grottenham geserveerd met venkelmousse, tuinbonen en bieslooksaus

23.50

Gebakken lamskoteletten met asperges en een saus van witte port

22.50

Asperges op klassieke wijze geserveerd met ham, ei, peterselieaardappels en geklaarde boter

21.50

Gebraiseerde roodbaarsfilet met groene asperges, doperwten en rivierkreeftensaus

19.75

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Bloemkoolsteak met buffelschimmelkaas, notenrijst en mornaysaus

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

30.00

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk geserveerd met een hollandaisesaus en een crostini met tomaat en mozzarella

30.00

Op houtskool gegrilde kalfsribeye met een jus van sinaasappel, espresso en chocolade

Nagerechten

12.75

Proeverij "Van alles en nog wat"

10.50

Rabarber-chocolade trifle met appelcrumble

10.50

Donut van rozenparfait met in aceto gemarineerd rood fruit

10.50

Lemon curd tartelette met frambozen sorbet-ijs en een bitterkoekstengel

8.50

Omelet Sibérienne van yoghurtijs en chocoladecrumble met een bramensaus

7.50

Dessert van de week

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Aspergesoep met groene kruiden

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill

9.50

Kalfsbiefstukje met sla, tomaat en komkommer

9.50

Runderstoof met friet en groenten

9.50

Krokant gebakken sliptong

9.50

Groentenschotel met notenrijst

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote.

Toetjes

4.50

Vanille-ijs met chocoladesaus

4.00

Sorbet-ijs met aardbeien