U kunt kiezen van onze à la carte kaart of vraag naar ons wisselend dagmenu.

binnen tafel gezellig hout bar restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

13.00 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, granola en boerenyoghurt

Extra bij te bestellen:

3.25

Twee gebakken eieren

4.75

Verse fruitsalade

4.75

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

14.50

Herfstsalade met paddenstoelen, geroosterde pompoen, pastinaak en gekonfijte ui

14.50

Rode- en wittekoolsalade met ganzenborst, veenbessen en gekarameliseerde appel

12.50

Clubsandwich kaasbrood met bieslookroomkaas, wildzwijncoppa en gefrituurde uiringen

12.50

Huisgemarineerde zalm met zeewier, venkelknol en dragondressing

12.50

Platgeslagen zijlende met paddenstoelen, pijnboompitten en hazelnootdressing

12.50

Zuurdesem brood met pompoensalade, boerenbrie en oesterzwamkroket

10.50

Gestoomde makreel met piccalilly, little gem en zoetzure groenten

9.00

Ambachtelijke kalfskroketten op brood met grove mosterd

8.50

Jonge boerenkaas met tomatenhummus en gepocheerde peer

Warme gerechten

14.50

Op houtskool gegrilde runderburger met gegrilde tomaat en Oudwijkerkaas

13.50

Briochebroodje met pulled wildzwijn en kastanjepaddenstoelen

12.50

Taartje van venkel, noten, zuurkool en courgette met eendenconfit en kerriedressing

11.50

Brood met gebakken paddenstoelen, ui en spek

10.50

Omelet met gerookte zalm, bosui en wilde spinazie

9.50

Boerentosti met wildzwijncoppa, spinazie, appel en geitenbrie

Soep met brood

8.00

Heldere wildbouillon met schorseneren en gepofte kastanje

7.50

Peterselie-hazelnootsoep met geschaafde nootmuskaat

7.50

Gepofte pompoensoep met zuurkool en puntpaprika

Zoete hoek

5.75

Walnotentaartje met eiwitschuim

5.75

Crème brûlee

5.75

Roomijstruffel met gekarameliseerde noten

4.50

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

20.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 10.25

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

25.50

Per persoon

Diner

Nieuw bij Vroeg is de mogelijkheid om voordelig voor een driegangenmenu te kiezen!

Kies voor dit drie gangen menu en u betaalt de vaste prijs van € 37.50
U heeft de mogelijkheid om uit alle gerechten per gang te kiezen. De menukaart wisselt elk seizoen en bestaat uit zowel vlees-vis- en vegetarische gerechten. Bij het dessert maakt u een keuze uit drie desserts.
Op sommige gerechten wordt een toeslag gerekend. Dit staat vermeld op onze menukaart.

Voorgerechten

14.50

Proeverij van 5 wild voorgerechten (vanaf 2 personen te bestellen)

12.50

Wildzwijncoppa met gekonfijte pompoen en oesterzwambitterbal

12.00

Rouleau van gerookte gans, eendenrilette met een veenbessengelei

12.00

Platgeslagen zijlende met paddenstoelen en hazelnootdressing

11.00

Gemarineerde zalm met zeewier en venkelknol

9.50

Terrine van oerbiet, geitenkaas en gegrilde groenten met pickles

Soepen

8.50

Heldere wildbouillon met schorseneren en gepofte kastanje

7.50

Peterselie-hazelnootsoep met geschaafde nootmuskaat

Hoofdgerechten

dagprijs

Verrassing uit de rotisserie, de bedieing informeert u graag over dit prachtige product

25.50

Hertenbiefstuk met hete bliksem en een Ripassosaus

23.50

Wilde eendenborst met zuurkooltaartje en balsamicostroop

21.50

Gebrande zeewolffilet met venkel en dragonsaus

19.50

Rode mul met rode kool, pastinaak en bataatschuim

19.50

Boerderijkip met gepofte groenten en grill aardappels

19.00

Paddenstoelrisotto met Oudwijkerkaas en gerookte biet

18.50

Gevulde pompoenrollade met schorseneren, prei en rouille

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Gegrilde ribstuk - 500 gram - met aardpeer crème en jus van bospaddenstoelen (vanaf 2 personen te bestellen)

Nagerechten

Stel uw eigen nagerecht samen, onderstaande nagerechten zijn kleine desserts. Drie nagerechten zijn een gangbaar dessert, maar mocht u meer of minder trek hebben, kan dat natuurlijk ook.

3.25

Walnotentaartje met eiwitschuim

3.25

Crème brûlee

3.25

Chocolademousse

3.25

Eclairs met gele room

3.25

Roomijstruffel

3.25

Clafoutis van winterfruit

3.25

Ambachtelijke broodpudding

3.25

Oudwijkerkaas met roggebonk

Kinderkaart

Voorgerechten

6.00

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Pompoensoep met groene kruiden

Hoofdgerechten

10.50

Boerderijkip met friet, appelcompote en mayonaise

9.50

Hamburger met friet, appelcompote en mayonaise

8.50

Omelet spinazie met friet, appelcompote en mayonaise

9.50

Kibbeling met friet, appelcompote en cocktailsaus

8.50

Groentenschotel met risotto en jonge kaas

Toetjes

3.25

Vanille-ijs met chocoladesaus

3.25

Crème caramel