Kerstlunch 2023

Eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een feestelijke viergangen kerstlunch.
Je wordt buiten gezellig ontvangen met een glas bubbels, waarna je met je gezelschap kunt aanschuiven aan tafel. Deze kerstlunch is een uitgebreide proeverij van verschillende gerechtjes die in 4 rondes geserveerd zullen worden. Naast ons reguliere kerstmenu, bieden we ook een volledig vegetarisch menu aan.

Kerstlunch Kerstlunch (vegetarisch)

Kerstdiner 2023

Tijdens de Kerstdagen serveren we een overheerlijk vijfgangen kerstdiner.
Buiten vindt er een feestelijk ontvangst plaats met een lekker glas bubbels. Het kerstdiner is een uitgebreide proeverij van verschillende gerechtjes die in 5 rondes geserveerd zullen worden. Naast het reguliere menu, kun je ook hier kiezen voor het volledig vegetarische menu.

Kerstdiner Kerstdiner (vegetarisch)

Kerst voor kinderen

Voor de kinderen t/m 11 jaar serveren wij met lunch en diner een aangepast viergangenmenu.

Kerst voor kinderen

Vier Kerst thuis met de smaken van Vroeg

Krijg je thuis gasten tijdens de kerstdagen, maar wil je niet te lang in de keuken staan? Bestel dan het viergangen kerstdiner voor thuis en zet in een handomdraai een schitterend kerstmenu op tafel.

Vanaf nu kun je je bestelling voor de kerstdagen plaatsen via onze webshop. Let op: vanwege de drukte is er te bestellen tot maximaal 2 dagen vooraf, dus bestel op tijd.

Kerst thuis

Reserveren

U kunt nu direct reserveren voor eerste of tweede kerstdag!
Bij reservering wordt een aanbetaling van 12,50 p.p. gevraagd. Na 15 december kan er niet meer kosteloos worden geannuleerd.