Sous chef (m/v)

WIJ

Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.
Wij zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

JIJ

*          Hebt een afgeronde koksopleiding en leidinggevende keuken-ervaring.
*          Houdt van een uitdaging en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
*         Neemt graag verantwoordelijkheid
*         Bent creatief en innovatief
*         Hebt passie voor ambachtelijke bereidingen
*         Ziet kansen in de combinatie met onze bakkerij
*         Hebt een brede blik om te werken met lokale producten
*         Hebt een leermeester diploma of bent bereidt deze te halen en vindt het delen van kennis, ook aan leerlingen, een belangrijk onderdeel van je taken
*          Bent zelfstandig en flexibel
*          Bent stressbestendig en representatief

WIJ ZIJN AMBITIEUS

Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde specialisten die het ambacht verstaan (patissiers, boulangers, barista’s  en sommeliers). Je werkt in een open keuken in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept. Vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar [email protected] t.a.v. Harold Wennink.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.