30.10.19

Vroeg is helemaal terug!

We zijn weer open!

 

Bunnik | 30 oktober 2019

Na maanden hard werken, is Vroeg sinds 9 november weer geopend! “Op 12 mei 2019 werd het restaurant getroffen door een brand op de verdieping boven de keuken. De oorzaak is nooit achterhaald. Na hard werken ben ik enorm blij het restaurant op 9 november weer te mogen heropenen” aldus eigenaar Hans Kempers. In 2010 opende Vroeg in de voormalige boerderij voor de eerste keer. Hans had nooit verwacht eenzelfde intensief verbouwingsproces nog een keer te moeten doorlopen en te begeleiden, en ditmaal in razend tempo. Na de brand ging de knop al snel om en werkte het team van Vroeg dag en nacht om het restaurant en de bakkerij van de zo populaire horecagelegenheid opnieuw te openen. Hans maakte met zijn team van de nood een deugd en verrast met een nieuw interieur en sterk verbeterde vergader- en eventfaciliteiten en een nieuw parkeerterrein. “Net als in 2010 moet het verrassend en gewoon goed zijn, maar Vroeg blijft Vroeg.”

 

Ontwikkeling op alle vlakken 

“We hebben op allerlei manieren Vroeg en het team actief gehouden in de tijd dat het restaurant gesloten was.” Meerdere medewerkers hebben zich ontwikkeld op hun eigen vakgebied en hebben nieuwe kennis opgedaan. De bakkers hebben bijvoorbeeld een cursus gevolgd voor het maken van tartelettes, één van onze chefs heeft meegelopen met onze ambachtelijke slager en meerdere medewerkers zijn aan de slag gegaan op een wijngaard en hebben het SDEN-2 wijncertificaat behaald. De kennis, inspiratie en ervaringen die zijn opgedaan, zorgen ervoor dat Vroeg bij de heropening de gasten kan verrassen met een nog betere service en kwaliteit.

 

Iconische elementen uitgelicht

“Wat we alvast kunnen vertellen is dat niet alleen het dak en onze keuken zijn vernieuwd, maar ook het interieur.”

Het team van Vroeg heeft in samenwerking met het conceptbureau Enbiun, dat ook betrokken was bij de opening in 2010, met respect voor het monumentale pand een nieuw design gecreëerd. “De iconische elementen van Vroeg worden nog meer belicht en versterkt.” Het design van het restaurant is geüpdate met nieuwe meubels, maar met behoud van de kenmerkende stijl van Vroeg.

 

De omgeving van Vroeg

Naast de veranderingen binnen de muren van het monumentale pand heeft er ook een transformatie plaatsgevonden in de omgeving van Vroeg. De provincie Utrecht heeft de afgelopen weken aanpassingen gedaan aan de Provincialeweg N411 en ook Vroeg is bezig geweest op het buitenterrein. Zo is er een nieuwe parkeerplaats aangelegd waardoor het aantal parkeerplaatsen van 35 is gegroeid naar 120. Ook wordt er op dit moment gewerkt aan de aanleg van een nieuwe tuin en terras, waarbij zoveel mogelijk een mooie en groene omgeving wordt gecreëerd. “We kijken er ontzettend naar uit om alle gasten weer te verwelkomen vanaf 9 november in het nieuwe restaurant.”