11.07.17

Buitenbioscoop ‘The Big Sick’

Zaterdag 1 september
Terrein open: 18:00 uur
Start film: 21:00 uur

Op 1 september a.s. organiseert restaurant Vroeg in samenwerking met forten.nl een buitenbioscoopavond tussen de bunkers bij Vroeg op de Achterdijk 1 in Bunnik. Een heerlijke nazomeravond met een hapje in je ene hand, een drankje in de andere en een film die je gezien moet hebben. Op het programma staat de film The Big Sick. Het terrein is open vanaf 18:00 uur, de film start om 21:00 uur. Neem je eigen stoeltje of dekentje mee!

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw.

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders.

Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen. 

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. Legendarisch producer Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) heeft een reputatie om comedytalent te ontdekken, en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren. 

The Big Sick ging in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische komedie van 2017.

Komt u dit jaar weer? Koop nu uw kaarten in de voorverkoop voor € 5,00 (excl. administratiekosten).  Ook bieden wij dit jaar arrangementen aan:

Entree + BBQ €23,00  p.p. of entree + BBQ + 3 drankjes €29,00 p.p.

Losse kaarten aan de kassa zijn € 8,00 p.p. 

Neem je eigen stoeltje of dekentje mee!