Een feestelijk kerstpakket van Vroeg,
met ambachtelijk en lokaal lekkers

Bij Vroeg draait alles om ambachtelijke kwaliteit en producten uit de omgeving. Onze bakkerij, bekend om zijn heerlijke zuurdesembrood, is daarom al jarenlang een begrip in de regio. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers die onze passie voor kwaliteit delen. Het resultaat? Een selectie van de meest smaakvolle en bijzondere producten uit de streek. Ontdek onze kerstpakketten en geniet van de verrukkelijke smaken van Vroeg.

Liever zelf een pakket samenstellen of een persoonlijke boodschap in de vorm van een kerstkaart toevoegen? Wij denken graag met je mee en bezorgen de pakketten op locatie. Je kan de pakketten ook bij ons komen ophalen. Neem voor alle vragen en wensen contact met ons op en wij zorgen voor een ambachtelijk kerstgevoel. Team Vroeg

Brochure

Download onze digitale brochure om op uw gemak ons assortiment door te nemen; of hou hem bij de hand als onze medewerkers uw aanvraag telefonisch doornemen.

Wilt u alvast bestellen?

Onze kerstpakketten zijn leverbaar vanaf 6 december t/m 24 december en te bestellen tot uiterlijk 7 dagen voor de gewenste bezorg- en ophaaldatum. Wij zullen alle verdere details persoonlijk bespreken en afstemmen.

Online aanvragen

Liever persoonlijk aanvragen?

Laat een van onze medewerkers u terugbellen, dan bespreken we samen de wensen voordat u bestelt.

Bel mij terug

Onze lokale helden

De kerstpakketten van Vroeg zijn zorgvuldig samengesteld met ambachtelijke lekkernijen. Allemaal gemaakt door vakmensen. Het verhaal van elk item in jouw pakket begint in een lokale werkplaats waar met toewijding en liefde voor het vak wordt gewerkt. Zonder toeters en bellen, gewoon eerlijk vakmanschap.

Leveranciers

FAQ - veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk of jouw vragen hier tussen staan. Zo niet? Neem dan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

Veelgestelde vragen kerstpakketten