Verkoopmedewerker markt

Samen met je collega’s ben jij het hartelijke en enthousiaste middelpunt van onze gezellige brood-, en patisseriekraam! Jouw zaterdag begint vroeg (rond 06:00 uur) in Bunnik, Hier laadt je de bus in en rijdt naar de Vredenburgmarkt in hartje Utrecht.  Daar richt je de kraam in en houd je je bezig met de verkoop van al het verse lekkers dat de kraam te bieden heeft. Aan het einde van de dag (dat zal rond 17:00 uur zijn) ruim je alles weer op en keren jullie terug naar huis.

Vroeg zoekt:

Verkoopmedewerker Zaterdagmarkt (M/V)


Wij

Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, ongedwongen en hier hebben we liefde voor het vak.

Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.


Jij

  • Straalt plezier uit in je werk.
  • Bent gastvrij op een natuurlijke manier.
  • Houdt het hoofd koel in hectiek.
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale capaciteiten.
  • Beschikt over een rijbewijs
  • Beschikbaar op zaterdagen

Wij bieden

Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Geïnteresseerd?

Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: [email protected]. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!