Vegan High-Tea met lokale ingrediënten

Bij Restaurant Vroeg weten we dat er niets beter is dan een ontspannen middag doorbrengen met vrienden en familie, genietend van heerlijk eten en drinken. Onze vegan high tea is dan ook de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een gezellige en smakelijke middag.

Onze vegan high tea is gemaakt met de beste lokale ingrediënten die we kunnen vinden. We gebruiken alleen de meest verse groenten, fruit en andere lekkernijen om ervoor te zorgen dat onze high tea een feest voor uw smaakpapillen wordt. Onze menu’s zijn samengesteld door onze chef-koks en bieden een ruime keuze aan lekkere hapjes.

Onze vegan high tea is inclusief verschillende soorten thee, en onze vriendelijke en ervaren bediening helpt u graag bij het maken van uw keuze. Onze thee is afkomstig van een lokale theehandel en we bieden een ruime keuze aan heerlijke smaken en soorten, zodat er voor iedereen wat wils is.

Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een middag wilt ontspannen, onze vegan high tea is de perfecte keuze. Ons restaurant is gelegen in het prachtige Utrechtse landschap en biedt een warme en gastvrije sfeer waarin u kunt genieten van uw high tea. Of u nu binnen wilt zitten in onze gezellige eetzaal of buiten wilt genieten van het uitzicht op onze prachtige tuin, wij staan ​​voor u klaar.