Unieke vergaderaccommodatie
& feestlocatie!

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals een boerengolf, een solex-tour, een food en fun culi spel of een huifkartocht door het landschap.

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden! 

Vroeg-vergaderen

Onze ruimtes voor zakelijke & particuliere bijeenkomsten

Onderstaand vindt u een impressie van de diverse ruimtes bij Vroeg.  Uiteraard is het mogelijk deze te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Graag maken wij hiervoor een afspraak!

Limes of Waterlinie

Vroeg beschikt over twee besloten ruimtes van 31m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 25 personen voor een ontbijt, lunch of diner en voor maximaal 14 personen voor een vergadering.

Amelisweerd

De ruimte 'Amelisweerd' is ongeveer 50m2 groot en biedt ruimte aan maximaal 60 personen. Deze sfeervolle ruimte kunnen we koppelen aan de ruimte 'Amelisweerd' waardoor er één grote ruimte ontstaat. De combinatie 'Amelisweerd' en 'Rhijnauwen' biedt ruimte voor maximaal 100 personen. Dit is zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als voor partulieren partijen.

Rhijnauwen

De ruimte 'Rhijnauwen' is ongeveer 50m2 groot en biedt ruimte aan maximaal 60 personen. Deze ruimte kunnen we koppelen aan de ruimte 'Amelisweerd' waardoor er één grote ruimte ontstaat. De combinatie 'Amelisweerd' en 'Rhijnauwen' biedt ruimte voor maximaal 100 personen. Dit is zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als voor partulieren partijen.

Vechten

De ruimte 'Vechten' is onze kleinste besloten ruimte van zo'n 10 vierkante meter. Deze ruimte is vroeger gebruikt als opkamer en is erg sfeervol met veel daglicht. Voor maximaal 8 personen is dit de ideale ruimte voor een vergadering of een besloten lunch, high tea of diner.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij is de kleinste besloten ruimte van Vroeg en staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is 14m2 groot en biedt ruimte aan maximaal 12 personen.

Stretchtent

De stretchtent is onze buitenlocatie en zeer geschikt  voor feesten en partijen tussen de 20 en 50 personen. Gelegen tegen de Kleine Boerderij aan, op ons weiland en tussen de bunkers, kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel of barbecue. De tent is waterdicht en eventueel af te schermen met zijwanden.

Heerlijke arrangementen 

Vroeg is bekend om ons huisgemaakte en lekkere eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze lunch en diner menu's?

Bekijk de brochure van Vroeg

brood 
berijden
vers
eten
oven
proef
food
kruiden
vers

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een solex-tour door de omgeving of een huifkartocht afsluiten met een heerlijke bbq of wijnproeverij? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Bekijk het Rondom Vroeg aanbod

solex
activiteit
rijden
zwart
zomer
lente
gras