Unieke vergaderaccommodatie
& feestlocatie!

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 90 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals een boerengolf, een solex-tour, een food en fun culi spel of een huifkartocht door het landschap.

Wilt u met een gezelschap groter dan 90 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden! 

vergaderen
vergader
ruimte
eten
drinken
brood
voor kamer
rechts

Zakelijk?

Download hieronder onze brochure

Particulier?

Download hieronder onze brochure

Voor de aanvraagmogelijkheden of om direct te reserveren

Voorkamer

Vroeg beschikt over twee Voorkamers van 31m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 30 personen.

Oude Schuur

De Oude Schuur is 100m2 groot en biedt ruimte aan maximaal 90 personen.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij is de kleinste besloten ruimte van Vroeg en staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is 14m2 groot en biedt ruimte aan maximaal 12 personen.

Heerlijke arrangementen 

Vroeg is bekend om ons huisgemaakte en lekkere eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze lunch en diner menu's?

Bekijk het Lekkernijen bij Vroeg aanbod

brood
berijden
vers
eten
oven
proef
food
kruiden
vers

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een solex-tour door de omgeving of een huifkartocht afsluiten met een heerlijke bbq of wijnproeverij? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Bekijk het Rondom Vroeg aanbod

solex
activiteit
rijden
zwart
zomer
lente
gras