Unieke vergaderaccommodatie
& feestlocatie!

Vanwege de huidige corona maatregelen is vergaderen bij Vroeg anders dan anders. 

De mogelijkheden voor meetings op 1,5 meter, al dan niet in combinatie met een online sessie, staan vermeld in onze 'brochure hybride meetings'. Klik hiervoor op de beige button hieronder.

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 3 tot 100 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals boerengolf, een solex-tour, een VR dinerspel of de actviteit schapendrijven.

Wilt u met een gezelschap groter dan 100 personen komen? Bel of mail naar Vroeg voor de mogelijkheden! 

Vroeg-vergaderen

Onze ruimtes voor zakelijke & particuliere bijeenkomsten

Onderstaand vindt u een impressie van de diverse ruimtes bij Vroeg.  Uiteraard is het mogelijk deze te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Graag maken wij hiervoor een afspraak!

Limes of Waterlinie

Vroeg beschikt over twee besloten ruimtes van 31m2 groot. Beiden zijn geschikt voor maximaal 8 personen, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Amelisweerd

Gezien de 1,5 meter maatregel is 'Amelisweerd' geschikt voor vergaderingen tot een maximum van 12 personen in blokopstelling. Voor familie gelegenheden kunnen we circa 24 personen ontvangen, waarbij elk gezin aan 1 tafel zit.

Rhijnauwen

De ruimte 'Rhijnauwen' is momenteel niet beschikbaar voor arrangementen. Vanwege de 1,5 meter maatregel bevindt hier op dit moment onze winkel met o.a. ambachtelijk brood en diverse patisserie producten uit eigen bakkerij.

Vechten

De ruimte 'Vechten' is onze kleinste besloten ruimte van zo'n 10 vierkante meter. Deze ruimte is vroeger gebruikt als opkamer en is erg sfeervol met veel daglicht. Voor 3 tot 4 personen is dit de ideale ruimte voor een vergadering of een besloten lunch, high tea of diner, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij staat op steenworp afstand van Vroeg tussen de bunkers in het landschap. De gezellige ruimte is onlangs gerenoveerd en nu 30 m2 groot. De boerderij biedt ruimte aan maximaal 10 personen, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel.

Nieuwe foto's volgen snel. 

Stretchtent

De stretchtent is onze buitenlocatie en zeer geschikt  voor feesten en partijen tussen de 12 en 40 personen, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel. Voor grotere aanvragen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Gelegen tegen de Kleine Boerderij aan, op ons weiland en tussen de bunkers, kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel of diner. De tent is waterdicht en eventueel gedeeltelijk af te schermen met zijwanden.

Heerlijke arrangementen 

Vanwege de huidige corona maatregelen zijn onderstaande arrangementen momenteel niet te boeken. Uiteraard is het wel mogelijk een optie te plaatsen zodat we jullie groep kunnen ontvangen zodra de horeca de deuren weer mag openen. 

Vroeg staat bekend om huisgemaakt en lekker eten van het seizoen. Speciaal voor groepen die onze zalen huren, hebben we daarom dagmenu's met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze lunch en diner menu's?

Vind hier de nieuwste brochure met alle mogelijkheden.

brood 
berijden
vers
eten
oven
proef
food
kruiden
vers

Vermakelijk Rondom Vroeg arrangementen

Vroeg is veel meer dan alleen gezond en lekker eten. Speciaal voor groepen hebben we daarom vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen. Een partijtje boerengolf, een solex-tour door de omgeving of een huifkartocht afsluiten met een heerlijke bbq of wijnproeverij? Het is allemaal mogelijk bij Vroeg!

Meer weten over onze vermakelijke Rondom Vroeg arrangementen?

Bekijk het Rondom Vroeg aanbod

solex
activiteit
rijden
zwart
zomer
lente
gras