VROEG zoekt:

Creatieve  Patissier M/V (fulltime / parttime)

WIJ

Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Wij zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten. Wij zijn ter uitbreiding van ons bakkersteam op zoek naar een creatieve patissier die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij.

JIJ

* Hebt een afgeronde patisserieopleiding

* Leergierig

* Bent zelfstandig en flexibel

* Bent stressbestendig en representatief en ook tijdens piekmomenten straal je plezier uit in je werk

* Houdt van een uitdaging en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

* Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en collega’s te halen.

 

WAAROM WERKEN BIJ VROEG?

Wij zijn een dynamisch en ambitieus horecabedrijf dat zich blijvend ontwikkelt op een duurzame en verrassend creatieve manier. Om dit te waarborgen bieden wij volop uitdaging, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, evenals een goed salaris. Je wordt omgeven door collega’s die gepassioneerd met hun ambacht bezig zijn. Er is ook ruimte voor het volgen van professionele trainingen om de fijne kneepjes van ons prijswinnende brood onder de knie te krijgen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar [email protected] t.a.v. Harold Wennink.