Ontbijt / M.E.P. Kok (m/v) (overdag werken)

Wij
Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.
Wij zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

Jij
* Hebt bij voorkeur een afgeronde koksopleiding en keuken-ervaring.
* Bent zelfstandig
* Bent stressbestendig en representatief
* Houdt van een uitdaging en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij zijn ambitieus
Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

Wij bieden
Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt veelal overdag in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar [email protected] t.a.v. Harold Wennink.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.