Binnen ons VROEG team is plaats ontstaan voor een gedreven:

Medewerker banqueting & reserveringen m/v

Wij..
Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Wij zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak.
Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood en friet tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

Jij..
Straalt plezier uit in je werk.
Bent gastvrij op een natuurlijke en professionele manier.
Neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail.
Beheerst de Nederlandse taal
Hebt kennis van zaal- en tafelreserveringssytemen  of is bereidt deze kennis op te doen

Wij houden van..
Dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

Wij bieden..
Een leuke baan voor 32-40 uur per week en een prima salariëring. Daarnaast ben je omgeven met jonge gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

Geïnteresseerd?
Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Harold Wennink via: [email protected]. Stuur je motivatie en CV en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.