De verrader van de Hollandse Waterlinie

Blijven jullie uit de handen van de verrader? Een superspannend teambuildingspel!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de verrader van de Hollandse Waterlinie? Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Tijdens dit ipad-spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de verrader te blijven terwijl het hij er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

Wat staat je te wachten tijdens deze jacht.
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.
Dan verdwijnen de teams. Door middel van onze speciaal ontwikkelde app moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Door deze goed uit te voeren krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Hiermee kunnen jullie informatie verzamelen over de verrader en hun einddoel en kan de verrader de live of laatstbekende positie krijgen van de jagers. Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de verrader te blijven? Een super gave interactieve game….
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!

  • 👤min. 12 – max. 40
  • 🕒2,5 uur
  •  € vanaf 27,50 p.p.