Wil jij korting op een vergadering (met broodbakworkshop) voor jou en je collega's?
Check de kortingscode onderaan de pagina!

Hoe bak je ons brood af?

Op de Event Summit heeft u wellicht een brood van Vroeg ontvangen, hoe bak je deze af?

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak vervolgens de broodjes 7 tot 9 minuten af en geniet ervan!

Masterclass brood bakken

Altijd al willen weten hoe Vroeg dat lekkere, verse brood bakt? Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Laat je dan door één van onze bakkers meenemen in het ambacht van het brood bakken. Via de mini masterclass brood bakken, krijg je allerlei informatie over de soorten granen, bereidingswijze en het bakproces. Uiteraard kom je ook zelf in actie met het draaien van het deeg, het vormen en uiteindelijk het bakken van het brood. Deze masterclass is goed te combineren met een vergadering vooraf en tussen de activiteiten door zal er ook een heerlijk 3-gangen diner geserveerd worden.

Bij aanvang zal er een korte instructie gegeven worden over de workshop. Je begint met het maken van deeg en het te rijzen zetten. Onze bakker zal dan iets vertellen over de granen, het meel, zuurdesem en gist. Na de eerste gang ga je de zuurdesembroden vormen, waarna ze de oven in gaan. Na het hoofdgerecht is er een interessante workshop over de bakkersformule en het bakproces. Voordat je Vroeg verlaat met je eigen gebakken brood, geniet je nog van een overheerlijk dessert.

Amelisweerd-Vroeg-2019-4
Vroeg-Waterliniekast

Kortingscode

Vermeld de kortingscode “Vroegsummit2022” bij je volgende reserveringsaanvraag bij Vroeg voor 20% korting op een vergaderarrangement!

De korting is geldig tot en met 30 april 2022 voor boekingen tot uiterlijk 31 oktober 2022.

Bekijk de banqueting brochure voor de mogelijkheden en neem telefonisch of per mail contact met ons op!