Nieuw! Lekker Vroeg voor Thuis 3-gangen menu

Vroeg voor Thuis 

Nieuw! Vroeg voor Thuis 3-gangen menu. Stel uw eigen menu samen op onze webshop of kom langs in de winkel. Keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten uit onze ambachteljike keuken. Zelf opwarmen thuis! Gerechten zijn ook los te bestellen en te verkrijgen in onze winkel. Op onze webshop kunt u ook onze Vroeg high tea en brunch bestellen!

Winkel en bakkerij 
Onze winkel en bakkerij zijn dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur voor vers brood, patisserie en koffie to go en de Vroeg voor Thuismenu's. Bestellingen kunt u tot 12.00 uur voor de volgende dag plaatsen op onze nieuwe webshop: www.vroeg.nl/bestellen.

Restaurant afhaal-broodjes en afhaalmaaltijden
Ons restaurant is geopend voor het afhalen van lunchgerechten en warme maaltijden, om lekker thuis op te eten. Voor het afhalen van broodjes en gerechten zijn wij tussen 11.00 en 19.00 uur geopend op Achterdijk 1 in Bunnik. De afhaalmaaltijden zijn te bekijken op: https://www.vroeg.nl/afhaalmaaltijden/.

Wil je direct bestellen? Klik op onderstaande afhaalmaaltijden-button of bel ons op 030 820 1010.

Nieuwjaarspakketten

2021 is aangebroken en dat mag gevierd worden! Thuis met familie, vrienden of online met collega's. Bestel bijvoorbeeld onze nieuwjaarsbrunch of borrelpakket Vechten met ambachtelijk gebakken breekbrood, hartige happen en bubbels. Voor ons volledige nieuwjaarsaanbod, bekijk onze webshop en bestel online. 

sfeerfoto-restaurant-vroeg

Kom binnen, voel je thuis,
je bent de hele dag welkom!

Welkom bij Vroeg! Kom binnen in onze monumentale boerderij uit 1599, die tot 1735 dienst heeft gedaan als herberg. Gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Bunnik vlakbij Utrecht. Waar we in ons restaurant zonder poespas voor je koken met de beste ingrediënten uit de streek, en je verrassen met echte ambachten. Waar we de hele dag door vers brood bakken en je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea.

licht
keuken
kok
bakker
vers
bakken

Maatregelen Corona

Tijdens deze vervelende Corona periode is Vroeg geopend met onze bakkerij en winkel. Om een veilige omgeving voor onze gasten en medewerkers te creeren, hanteren wij regels. 

Er geldt een mondkapjes plicht voor gasten en personeel, en een maximaal aantal gasten per ruimte. Er zijn desinfectie middelen beschikbaar. Wij willen u vragen met zo min mogelijk personen tegelijk naar Vroeg te komen. Onze producten zijn voor afhalen en nuttigen thuis, dus liever niet op ons terrein.

Onze medewerkers reinigen toiletten en contactpunten regelmatig. Wij maken gebruik van desinfectiemiddelen en papieren handdoekjes. De gebruikelijke regels worden door ons gerespecteerd. 

IMG_20200313_112416

Ons ambacht maakt Vroeg

 

Want Vroeg is een bijzondere plek: een restaurant, bakkerij, leerbedrijf, winkel én vergaderlocatie in één. Overal zie je de liefde voor het ambacht terug. Vlees komt in één stuk binnen, wordt gesneden en krijgt de tijd om te rijpen in de droogkast. In de centrale open keuken voel je de warmte van de houtskoolgrill. Onze talentvolle koks maken alles zelf, van de oud-Hollandse frieten tot de mayonaise. Ouderwets vertrouwd en o zo lekker. Onze kip in pekelbad bijvoorbeeld, die móet je geproefd hebben!

licht
keuken
kok
bakker
vers
bakken
licht
keuken
kok
bakker
vers
bakken
flees
kip
oven
'Willem III heeft naar verluidt een nacht doorgebracht in onze boerderij' image6 description

Vroeg ligt middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De bunkers die in het landschap opduiken getuigen nog van die tijd. Je kunt in de omgeving lekker wandelen, fietsen of een partijtje boerengolf spelen. Speciaal voor groepen hebben we leuke Rondom Vroeg arrangementen. Ook organiseren we een paar keer per jaar zelf een boerenmarkt in onze boomgaard. Kom daar zeker eens kijken!

Vers brood en heerlijke geuren!

 

Zoals één van onze geliefde vaste gasten musicus Jan Duindam, het verwoordt: “Verfrist en soms wat verwaaid (mes cheveux aux quatre vents) kom ik ‘thuis’ bij ‘Vroeg’. Waar je zintuigen gestreeld worden zodra je binnenkomt. Vers brood, heerlijke geuren van koffie en alles op eerlijke wijze opgediend. Bon appétit!”

Kom je parkeren bij vroeg?

licht
keuken
kok
bakker
vers
bakken
winkel
store

Agenda

Vroeg is momenteel, in verband met de Corona maatregelen, geopend van 08:00 tot 19:00 uur voor bezoek aan de winkel, bakkerij en voor het afhalen van broodjes en gerechten.

Wij zijn zeven dagen per week open

 

afhaalmaaltijden
maandag tot en met zondag: 11.00 uur – 19.00 uur

 

winkel & bakkerij
maandag tot en met zondag: 08.00 uur - 18.00 uur

 

oliebollen- en snackkraam (koffie togo)
geopend in weekenden 
zaterdag en zondag 10:00 - 17:00 uur

 

T 030 820 10 10