dinsdag 16 oktober

Vroeg zoekt Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Zelfstandig werkend kok m/v

Onder de rook van Utrecht, op een levendige lokatie inBunnik, is in een rijksmonumentale boerderij “VROEG” geopend met restaurant, open keuken, bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Ambachtelijk, vers, lekker, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen.

In verband met de snelle groei welke Vroeg doormaakt, zijn wij ter uitbreiding van ons keukenteam op zoek naar een Chef de Parti. Als chef de parti ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden van lunch- en dinergerechten in onze open keuken. Er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden en dagverse produkten.

Wij vragen een afgeronde koksopleiding en keuken-ervaring. Je bent zelfstandig, flexibel, stressbestendig en representatief. Je houdt van een uitdaging en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij bieden deze uitdagende functie aan met de mogelijkheid voor wisselende werktijden.

Heb jij interesse in deze veelzijdige, full time-functie, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.