dinsdag 10 juli

Vroeg zoekt Sous Chef (fulltime)

Sous Chef m/v

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij restaurant “VROEG”gevestigd met restaurant, open keuken en bakkerij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Ambachtelijk, vers, lekker en ongedwongen is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen. Gemiddeld serveren we zo’n 200 lunches en 180 diners per dag.

Weet jij hoe je onze gasten een onvergetelijke belevenis bezorgt? Ben jij ondernemend en creatief? Heb jij de ambitie om ons team verder te inspireren in het ambacht van gastvrijheid? Dan zoeken wij jou!

WIJ

Zijn een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen.

Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één.

Vroeg biedt plaats aan 160 gasten en heeft een terras voor nog eens 125 gasten, daarnaast heeft Vroeg nog 4 zalen voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Vroeg is zeven dagen per week open van ‘s ochtends Vroeg tot ‘s avonds laat voor ontbijt, lunch, high tea of diner.

Wij zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak.

Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten.

Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten.

JIJ

Bent een talentvolle sous chef, die zijn team aanstuurt onder leiding van, en in nauwe samenwerking met, de Chef-kok.

Straalt plezier uit in je werk.

Bent gastvrij op een natuurlijke en professionele manier.

Weet een team (ca. 10 medewerkers) te motiveren en draagt zorg voor een positieve sfeer.

Bent creatief, flexibel en houdt het hoofd koel in hectiek.

Hebt minimaal MBO werk- denkniveau en vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.

WIJ ZIJN AMBITIEUS

Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou. 

WIJ BIEDEN

Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving –voortgevloeid uit een ijzersterk concept. Vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD?

Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Juul Berghuis via: juul@vroeg.nl. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!