zondag 2 april

Vroeg zoekt medewerkers bediening (pt/ft)

 

Medewerkers bediening (pt/ft) (m/v)

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij restaurant “VROEG”gevestigd.

Vroeg is zeven dagen per week geopend van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Wij serveren ontbijt, lunch en diner. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, borrel of vergader-arrangement.

Vers, puur en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor zowel de zakelijke als particuliere gast.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers m/v die onze gasten optimaal laten genieten van hun bezoek aan Vroeg. Je hebt (enige) horeca-ervaring en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je representatief en stressbestendig.

 

Wij bieden een leuke, afwisselende baan binnen een leuk en enthousiast team. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. 

 

Heb je interesse, mail dan jouw sollicitatiebrief met c.v. en foto naar onze restaurant-manager via thijs@vroeg.nl t.a.v. Thijs Sicking.