vrijdag 1 maart

Vroeg zoekt medewerker bakkerij-winkel (parttime/bijbaan)

VROEG ZOEKT

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij in mei 2010 het snelgroeiende horecabedrijf “VROEG” geopend met restaurant, open keuken,  bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.

 Als medewerker bakkerij-winkel Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in het restaurant/ bakkerij waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service. 

Zowel tijdens ontbijt en lunch zorg je ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend in onze kleine streekwinkel en bakkerij. Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. 

 Wij vragen enige ervaring in een dergelijke functie. Je bent gastvrij, flexibel en representatief. Je bezit goede communicatieve en sociale eigenschappen.

Heb jij interesse in deze functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.