donderdag 25 oktober

Vroeg zoekt facilitair medewerker (fulltime/parttime/bijbaan)

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij in mei 2010 het nieuwe en snelgroeiende horecabedrijf “VROEG” geopend met restaurant, open keuken, bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.

Als facilitair medewerker van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. Tevens beschik je over de vaardigheden om samen te werken in een team van collega’s.

Je bent gastvrij, flexibel, representatief, stressbestendig en hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bezit goede communicatieve en sociale eigenschappen.

Heb jij interesse in deze functie, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar Juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.