dinsdag 4 april

Vroeg zoekt een ervaren medewerker bediening

Ben jij een gastvrije en enthousiaste medewerker bediening? Is het jouw passie om ervoor te zorgen dat het de gasten niets zal ontbreken? Neem jij graag initiatief en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou!

Vroeg zoekt een ervaren medewerker bediening (fulltime/parttime/oproep m/v)

WIJ.
Zijn vers, ambachtelijk, ongedwongen en hebben liefde voor het vak (zonder poespas). Vroeg staat voor vroeg slapen en vroeg weer op – net als de boer en bakker. Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten. De hoge kwaliteit van onze service maakt de beleving voor onze gast compleet.

JIJ.
Bent gastvrij, flexibel, representatief en stressbestendig.

Hebt een sterke persoonlijkheid en bent ondernemend.
Hebt een afgeronde horeca-opleiding en/of ruime ervaring in een dergelijke functie.
Neemt graag initiatief en hebt oog voor detail.

Blijft rustig in alle omstandigheden en beschikt over sociale en communicatieve capaciteiten.
Hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit.

WIJ ZIJN AMBITIEUS.
Vroeg houdt van dynamiek en creativiteit. Wij willen onze gasten blijven verrassen. Onze ambitie is om te blijven ontwikkelen. Dit kan alleen als onze mensen met ons mee ontwikkelen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest creatieve, duurzame en authentieke ideeën. Eigenheid kenmerkt Vroeg – dit zoeken we ook in jou.

WIJ BIEDEN.
Een uitdagende baan en een goede salariëring. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving – voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

GEÏNTERESSEERD?
Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met de mevrouw Juul Berghuis, via: juul@vroeg.nl. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij onmisbaar bent in ons team.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.