maandag 1 januari

Vroeg zoekt enthousiaste kok

 

Kok (m/v)

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij restaurant “VROEG”gevestigd met restaurant, open keuken en bakkerij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van ontbijt-, lunch-, en dinergerechten. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Ambachtelijk, vers, lekker en ongedwongen is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen. Gemiddeld serveren we zo’n 200 lunches en 180 diners per dag.

In verband met de snelle groei welke Vroeg doormaakt, zijn wij ter uitbreiding van ons keukenteam op zoek naar een basis kok. Als basis kok ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden van lunch- en dinergerechten in onze open keuken. Er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden en dagverse producten.

Wij vragen een afgeronde koksopleiding en keuken-ervaring. Je bent zelfstandig, flexibel, stressbestendig en representatief. Je houdt van een uitdaging en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Wij bieden deze functie aan met de mogelijkheid voor wisselende werktijden (4 dagen / full time).

Heb jij interesse in deze veelzijdige, fulltime functie, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.