maandag 3 april

Vroeg zoekt een ervaren restaurantmanager fulltime

Algemene informatie

Restaurant VROEG in Bunnik is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als een smeltkroes samenkomen. Een restaurant, winkel met streekproducten, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. VROEG staat voor eenvoud, authenticiteit en ambacht, niet alleen in eten & drinken, maar ook in gastvrijheid. Onze missie is dat de gasten elkaar in een dynamische, ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om te genieten van het ambachtelijke VROEG assortiment. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zijn wij dan ook bezig om onze ambachtelijkheid te ontwikkelen zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen. Van brood, tot koffie tot keuken en personeel. Daarom willen wij ons team versterken met een ambitieuze

Restaurantmanager (fulltime m/v)

Profiel

Een succesvolle, representatieve professional met passie voor het horecavak, die ons bedieningsteam op een authentieke manier mede kan aansturen. Iemand die gastvrijheid als een ambacht ziet en die zijn ervaring en visie inspirerend weet over te brengen op de werkvloer. Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van het bedieningsteam en de uitvoering van alle werkzaamheden in het restaurant. Je hebt voldoende zelfstandigheid ontwikkeld om je kerntaken grotendeels op een eigen wijze uit te voeren. Natuurlijk beschik je over uitstekende sociale vaardigheden zodat je zowel met onze medewerkers als met onze gasten, aangenaam en effectief communiceert. Je werkt nauw samen met de F&B manager.

 

Wat je bij VROEG gaat doen

Met jouw team zorg je er voor dat onze gasten hun verblijf bij VROEG steeds ervaren als een verrassende, gastvrije belevenis. Je geeft inspirerend leiding aan jouw team en zorgt voor een positieve werksfeer. Je hebt oog voor ieders talenten en zorgt ervoor dat de teamleden zich kunnen ontwikkelen op hun vakgebied door o.a. coaching e/o training on the job. Nieuwe medewerkers en leerlingen worden zodanig door jou begeleid, dat ook zij elke dag met plezier weer klaar staan. Je stelt de werkroosters op en zorgt voor een optimale bezetting. Je pikt diverse trends en ontwikkelingen op en zet deze op een creatieve en financieel aantrekkelijke wijze om in verrassende producten e/o diensten.

Overige informatie

Wat VROEG van je verwacht

Je beschikt over een relevante opleiding op MBO+ niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent enthousiast, positief ingesteld, kunt motiverend leidinggeven en goed organiseren. Ook tijdens piekmomenten straal je plezier uit in je werk. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid op onregelmatige tijden te werken, ook tijdens de weekenden.

 

Wat VROEG jou biedt

VROEG is een dynamisch en ambitieus horecabedrijf dat zich blijvend ontwikkelt op een duurzame en verrassend creatieve manier. Om dit te waarborgen bieden wij volop uitdaging, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, evenals een goed salaris. Je wordt omgeven door collega’s die gepassioneerd met hun ambacht bezig zijn. Kortom, met jouw vakmanschap, enthousiasme en creativiteit kom je terecht in een plezierige werkomgeving met een ijzersterk concept!

 

GEÏNTERESSEERD?

Getriggerd door het lezen van deze vacature? Wees dan liever te vroeg dan te laat en neem contact op met Juul Berghuis, via: juul@vroeg.nl. Stuur je motivatie en CV met foto en laat ons weten waarom jij diegene bent die wij zoeken!