dinsdag 13 juni

Vroeg zoekt een Creatieve Senior Chef Boulanger/Patissier

Restaurant VROEG in Bunnik (Utrecht) is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als een smeltkroes samenkomen. Een restaurant, winkel met vers brood en streekproducten, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. VROEG staat voor eenvoud, authenticiteit en ambacht, niet alleen in eten & drinken, maar ook in gastvrijheid. Onze missie is dat de gasten elkaar in een dynamische, ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om te genieten van het ambachtelijke VROEG assortiment. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zijn wij dan ook bezig om onze ambachtelijkheid te ontwikkelen zodat we onze gasten kunnen blijven verrassen. Brood speelt een belangrijke rol bij al onze gerechten. Ons (h)eerlijke, authentieke en ook internationaal bekroonde desembrood is een begrip in Utrecht en verre omgeving. Het wordt dagelijks van begin tot einde vers, puur en exclusief bereid in onze eigen ambachtelijke bakkerij. Voor dit kloppende hart van de zaak zoeken wij een creatieve

 

Creatieve Senior Chef Boulanger / Patissier (fulltime m/v)

 

Wij zijn op zoek naar een leidinggevende en creatieve ambachtsman/vrouw die passie heeft voor dit prachtige vak en die zijn/haar ervaring en visie inspirerend weet over te brengen op ons enthousiaste bakkersteam bestaande uit ca. 8 personen. Je werkt in een open bakkerij en hebt daarbij direct contact met onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het bakkersteam en de uitvoering van alle werkzaamheden in de bakkerij. Je bent creatief en ziet kansen om de bakkerij van Vroeg te blijven ontwikkelen c.q. uit te breiden. Daarbij neem je initiatief en heb je voldoende zelfstandigheid ontwikkeld om je kerntaken grotendeels op een eigen wijze uit te voeren. Natuurlijk beschik je over uitstekende sociale vaardigheden zodat je zowel met onze medewerkers als met onze gasten, aangenaam en effectief communiceert. Je werkt nauw samen met de restaurantmanager en chefkok en als managementteamlid rapporteer je aan de bedrijfsleider. Een prettige bijkomstigheid is dat daarbij de werktijden uitsluitend overdag zullen zijn.

 

Wat je bij VROEG gaat doen

Vroeg is ambitieus en wil verder doorgroeien. Jij zal ons broodconcept verder ontwikkelen en daarnaast heb je oog voor trends en zet deze op een innovatieve, financieel aantrekkelijke wijze om in verrassende en ambachtelijke bakkerijproducten. Met jouw team zorg je er voor dat onze gasten kunnen genieten van het lekkere brood en de smakelijke patisserieproducten uit onze ambachtelijke bakkerij. Je geeft inspirerend leiding aan jouw team en zorgt voor een positieve werksfeer. Je hebt oog voor ieders talenten en zorgt er voor dat de teamleden zich kunnen ontwikkelen op hun vakgebied door o.a. coaching e/o training on the job. Nieuwe medewerkers en leerlingen worden zodanig door jou begeleid, dat zij elke ochtend weer met plezier klaar staan. Je stelt de werkroosters op en zorgt voor een optimale bezetting. Uiteraard behoort een efficiënte planning en product(voor)bereiding ook tot je kerntaken net als de inkoop en het voorraadbeheer van de grondstoffen.

 

Wat VROEG van je verwacht

Je beschikt over een afgeronde patissieropleiding op MBO niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent creatief en beheerst het ambacht boulangerie tot in de puntjes en eventueel ben je ook kundig op het gebied van patisserie. Je bent enthousiast, positief ingesteld, kunt motiverend leidinggeven en goed organiseren. Ook tijdens piekmomenten straal je plezier uit in je werk. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen.

 

Wat VROEG jou biedt

VROEG is een dynamisch en ambitieus horecabedrijf dat zich blijvend ontwikkelt op een duurzame en verrassend creatieve manier. Om dit te waarborgen bieden wij volop uitdaging, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, evenals een goed salaris. Je wordt omgeven door collega’s die gepassioneerd met hun ambacht bezig zijn. Er is ruimte voor het volgen van professionele trainingen om de fijne kneepjes van ons prijswinnende brood onder de knie te krijgen. Er is tevens ruimte om deel te nemen aan (inter)nationale wedstrijden. Kortom, met jouw vakmanschap, enthousiasme en creativiteit kom je terecht in een plezierige werkomgeving met een ijzersterk concept!

 

Heb jij interesse in deze uitdagende functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar harold@vroeg.nl t.a.v.Harold Wennink, of stuur een brief met c.v. naar:

Vroeg

T.a.v. Harold Wennink

Achterdijk 1

3981 HA  Bunnik

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.