maandag 28 september

Vroeg zoekt creatieve patissier

Onze bakkerij staat onder leiding van boulangier/patissier Tim Boers, lid van het Nederlands Boulangerieteam. Hij is ter uitbreiding van zijn team op zoek naar een creatieve patissier die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij.

 

Wat je bij VROEG gaat doen

Vroeg is ambitieus en wil verder doorgroeien. Jij zal ons patisserieconcept verder mede ontwikkelen en daarnaast heb je oog voor trends en zet deze op een innovatieve, financieel aantrekkelijke wijze om in verrassende en ambachtelijke patisserieproducten. Met jouw collega’s zorg je er voor dat onze gasten kunnen genieten van de smakelijke patisserieproducten uit onze ambachtelijke bakkerij. Je draagt bij aan een positieve werksfeer.  

 

Jij
beschikt over een afgeronde patissieropleiding op MBO niveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent creatief en beheerst het ambacht patisserie tot in de puntjes. Je bent enthousiast, positief ingesteld, kunt goed werkzaamheden organiseren. Ook tijdens piekmomenten straal je plezier uit in je werk. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en collega’s te halen.


Wij
zijn een dynamisch en ambitieus horecabedrijf dat zich blijvend ontwikkelt op een duurzame en verrassend creatieve manier. Om dit te waarborgen bieden wij volop uitdaging, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, evenals een goed salaris. Je wordt omgeven door collega’s die gepassioneerd met hun ambacht bezig zijn. Er is ook ruimte voor het volgen van professionele trainingen om de fijne kneepjes van ons prijswinnende brood onder de knie te krijgen. Kortom, met jouw vakmanschap, enthousiasme en creativiteit kom je terecht in een plezierige werkomgeving met een ijzersterk concept!

Heb jij interesse in deze uitdagende functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar harold@vroeg.nl t.a.v. Harold Wennink, of stuur een brief met c.v. naar:

Vroeg
T.a.v. Harold Wennink
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.