donderdag 30 juli

Vroeg zoekt BBL of stagiair gastheer-/vrouw

Vroeg zoekt een:

BBL of stagiair gastheer/-vrouw

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij in mei 2010 het nieuwe en snelgroeiende horecabedrijf “VROEG” geopend met restaurant, open keuken,  bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.
 
Als BBL of stagiair gastheer-/vrouw van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in het restaurant waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service. Zowel tijdens ontbijt, lunch en diner zorg je ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend en zich bij Vroeg thuis voelen.
 
Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail.  Je bent gastvrij, flexibel, representatief, stressbestendig en hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bezit goede communicatieve en sociale eigenschappen én je bent de hele week beschikbaar, behalve op je schooldag.
 
Reageren op deze leuke leerplek? Mail je cv naar Harold Wennink, harold@vroeg.nl.
 
Wie weet tot gauw bij Vroeg!