donderdag 30 juli

Vroeg zoekt BBL of stagiair bakkerij

Vroeg zoekt een:

BBL of stagiair bakkerij

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij in mei 2010 het nieuwe en snelgroeiende horecabedrijf “VROEG” geopend met restaurant, open keuken,  bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.
 
Als BBL of stagiair in de bakkerij van Vroeg werk je samen met een team van bakkers en zorg je ervoor dat elke dag weer onze verse broden en andere lekkernijen op ambachtelijke wijze gebakken worden. Deze worden vervolgens in onze winkel en restaurant verkocht.  We streven naar constante hoge kwaliteit en goede smaak waar mensen uit de wijde omtrek voor op de fiets en in de auto stappen. 
 
Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail.  Je bent een ochtendmens, flexibel, doorpakker en stressbestendig. Je hebt grote interesse in het bakkersvak, neemt goede zin mee én je bent de hele week beschikbaar, behalve op je schooldag.
 
Reageren op deze leuke leerplek? Mail je cv naar Harold Wennink, harold@vroeg.nl.
 
Wie weet tot gauw bij Vroeg!