vrijdag 1 maart

Vroeg zoekt Barista (fulltime)

Vroeg zoekt Barista 

Net buiten Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijks monumentale boerderij horecabedrijf “VROEG” gevestigd met restaurant, open keuken,  bakkerij, winkel en vergaderzalen. Bij Vroeg kan zowel de zakelijke als particuliere gast van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van ontbijt, lunch, high tea of diner waarbij de producen uit onze eigen bakkerij een rode draad vormen binnen onze streekgerechten. Tevens kan men dagelijks bij de bakkerij van Vroeg terecht voor verse gebakken brood en allerlei seizoensgebonden patisserie-producten.   Vers, puur en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg heeft hierdoor al prijzen in de wacht weten te slepen. Dit jaar eindigde Vroeg op een 71ste plek in de Misset Horeca Koffie Top100, een mooie prestatie maar biedt ook nog ruimte voor verbetering.

Wegens het succes en de snelle groei ons restaurant, zijn wij op zoek naar een barista met een passie voor koffie! No-nonsense, ambacht, puur, eigen gemaakt, transparant en kwalitatief hoogwaardig zijn daarbij kernwoorden die passen bij Vroeg. Daartoe beschik je over coachende capaciteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je maakt deel uit van een sterk barista team. 

Wij vragen: Je bent een SCAE gecertificeerd barista  en je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie. Je bent ondernemend, creatief, flexibel, stressbestendig en je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit 

Wij bieden: Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met een uiterst succesvol concept. Een prettige werksfeer en een goede salariëring conform functie.  

Bent u geïnteresseerd? Mail uw sollicitatiebrief met c.v. en foto naar thijs@vroeg.nl t.a.v. meneer Thijs Sicking.