U kunt kiezen van onze à la carte kaart of vraag naar ons wisselend dagmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

13.00 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, granola en boerenyoghurt

Extra bij te bestellen:

3.25

Twee gebakken eieren

4.75

Verse fruitsalade

4.75

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

14.50

Wintersalade met gerookte kip, Zeeuws spek, witte bonen en tomatenchutney

13.50

Salade van gepofte groenten, Oudwijker kaas, noten en een gepocheerd ei

13.50

12 Uurtje met ambachtelijke groentenkroket, oude kaas en gepofte tomatensoep

12.50

Makreel met mierikswortelcrème en gefrituurde kappertjes

12.50

Platgeslagen zijlende met truffelmayonaise en oude kaas

11.50

Clubsandwich van kaasmosterdbrood met ham, brie en spek

11.50

Zalm in biet gemarineerd met huisgemaakte ricotta en kapperbes

9.50

Stokbroodje warme beenham met honingmosterd-dressing en tomatenchips

8.25

Jonge kaas met rucola, gepofte kastanje en radijs

Warme gerechten

14.50

Op houtskool gegrilde hertenburger met ricottacrème, hazelnoten, gegrilde appel en zoetzure komkommer

14.50

Briochebroodje met bokkenstoof, zilverui en grotchampignons

14.50

Gebakken kalfslever met bloedworst, gekarameliseerde appel en uiringen

13.50

Brood met ambachtelijke rookworst en zuurkool

12.50

Goed gevulde boerenomelet met groenten, kaas en aardappel

9.50

Tosti met Oudwijker roomkaas, rode ui en paprika, geserveerd met pikante tomatensalsa

8.75

Ambachtelijke kalfskroketten op brood met grove mosterd

Soep met brood

8.75

Oudhollandse erwtensoep met rookworst, roggebonk en Zeeuws Spek

7.50

Romige pastinaaksoep met gember en oesterzwammen

7.50

Getomateerde uiensoep met kaascrostini

Zoete hoek

6.50

Mascarponemousse met gezouten karamel en lange vingers

6.50

Crème brûlée met witte chocolade en groene thee

5.50

Appelbol gevuld met spijs met een vanillesaus

4.00

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

20.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 10.25

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

25.50

Per persoon

Diner

Voorgerechten

12.75

Proeverij van 5 voorgerechten (vanaf twee personen)

12.00

Rouleau van polderhoen met crème van aardpeer en pistachepitten

12.00

Platgeslagen zijlende met truffelmayonaise en koekje van oude kaas

11.50

Taartje van makreelfilet met zoetzure chioggiabiet en gefrituurde schorseneren

9.50

Salade van winterpostelein en lof met ricotta, kappertjes, kastanje en gepofte tomaat

Soepen

7.50

Romige pastinaaksoep met gember en oesterzwammen

7.50

Getomateerde uiensoep met kaascrostini

Hoofdgerechten

24.50

Veluwse eendenborst met truffelrisotto en gestoofde postelein in een zwarte bosbessensaus

23.00

Gebakken winterkabeljauw met pompoenknödel, gekarameliseerde zilverui en rodewijnsaus

22.00

Stoofpotje van gemarineerd bokkenvlees met rode kool en kweepeer

19.75

Portobello gevuld met spinazie, noten en roomkaas geserveerd op ovengroenten

19.75

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Quiche van wintergroenten en blauwe kaas, geserveerd met een kruidensalade

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

30.00

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met geconfijte zuurkool en Dauphine aardappels met een saus van Vroegbier

30.00

Op houtskool gegrilde runderrib met gestoofde prei, witlof en truffeljus

Nagerechten

12.75

Proeverij "Van alles en nog wat"

11.50

Notenfudgetaart met specerijensaus en boerenroomijs

10.50

Huisgemaakte appelbol met kaneelijs, boerenjongens en advocaat

9.50

Chocolademousse en bijpassende koffieverrassing

8.50

Crème brûlée met witte chocolade, groene thee en zoethoutijs

7.50

Dessert van de week

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Romige tomatensoep met gerookte kip

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill

9.00

Hollandse biefstuk met salade

9.00

Kabeljauwfilet met aardappelpuree

9.00

Pompoenknödel met groenten en tomatensaus

9.00

Ambachtelijke kalfskroket

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote.

Toetjes

4.50

Chocoladedessert met vanilleijs

3.50

Boerenyoghurt met karamelsaus en appel