Luxe (bewerkt) geretoucheerd (web)
Kerstpakketten van Vroeg
Hartig (bewerkt) geretoucheerd (web)

Kerstpakketten van Vroeg: Ambachtelijk en lokaal lekkers

Ze zijn er weer! Onze kerstpakketten vol met lekkers uit eigen bakkerij en producten uit de streek. Geniet bijvoorbeeld van de ambachtelijke kerststol of amandelstaaf, gemaakt door onze eigen bakkers. Dit gecombineerd met producten uit de streek en je hebt een heerlijk pakket! Liever een kerstpakket combineren met een cadeaubon van Vroeg of een eigen pakket samenstellen? Ook dat kan!

Neem gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Wij denken graag met je mee! Uiteraard worden alle pakketten feestelijk voor je verpakt.

Kerstmaaltijden, kerstbroden en kerstwijnen

We weten helaas nog niet of tijdens Kerst ons restaurant open is, maar we weten wel zeker dat we ook dit jaar smakelijke kerstmenu's gaan koken voor jullie! We hebben, naast onze jaarlijkse kerstbroden, kerstmaaltijden voor thuis ontwikkeld! Zoals heerlijke 3 of 4 gangen diners welke je zelf samenstelt en thuis enkel hoeft te verwarmen in de oven of pan. Je bespaart daarmee tijd in de keuken, zet zorgeloos een heerlijk kerstmenu op tafel en hebt meer aandacht voor je tafelgasten. Daarnaast bieden we ook onze Kerstbrunch, Kerst High Tea en Kerstborrelpakketten voor thuis aan. Bekijk onze brochure en bestel ze via onze nieuwe webshop. In verband met verwachte drukte kunnen de kerstbestellingen enkel worden afgehaald bij ons tussen 17 en 27 december.

Voor meer informatie, verwijzen we je graag door naar www.vroeg.nl/kerstmaaltijden

Luxe (bewerkt) geretoucheerd (web)

Onze kerstpakketten zijn leverbaar vanaf 7 december en via website en e-mail te bestellen tot uiterlijk 7 dagen voor de gewenste afhaal- of bezorgdatum. Last minute bestelling plaatsen? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.