Vroeg voor thuis

Naast ons ambachtelijke brood uit eigen bakkerij en onze patisserie producten verkopen wij in de winkel ook heerlijke streekproducten.

Zeker weten dat je favoriete brood beschikbaar is? Bestel dan voor 12.00 uur om de volgende dag vanaf 08.00 uur je bestelling af te kunnen halen. Klik op onderstaande button voor de webshop.

Webshop bakkerij Vroeg

Vroeg reserveren

Ons restaurant is dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 uur.
Voor restaurant en terras (ontbijt, lunch, High Tea, diner) dient vooraf gereserveerd te worden via onze website of bij binnenkomst.
Indien er geen plek is kun je natuurlijk wat lekkers in de winkel of in het weekend bij Uit 't Raam halen. Hiervoor hebben wij picknick banken in de boomgaard, zodat je toch nog kunt genieten van Vroeg en haar omgeving!

Er geldt een maximum van 8 personen per tafel (m.u.v. hetzelfde huishouden).

Tot snel bij Vroeg!

Tafel reserveren bij Vroeg

Kom binnen, voel je thuis,
je bent de hele dag welkom!

Welkom bij Vroeg! Kom binnen in onze monumentale boerderij uit 1599, die tot 1735 dienst heeft gedaan als herberg. Gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Bunnik vlakbij Utrecht. Waar we in ons restaurant zonder poespas voor je koken met de beste ingrediënten uit de streek, en je verrassen met echte ambachten. Waar we de hele dag door vers brood bakken en je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea.


Ons ambacht maakt Vroeg

Want Vroeg is een bijzondere plek: een restaurant, bakkerij, leerbedrijf, winkel én vergaderlocatie in één. Overal zie je de liefde voor het ambacht terug. Vlees komt in één stuk binnen, wordt gesneden en krijgt de tijd om te rijpen in de droogkast. In de centrale open keuken voel je de warmte van de houtskoolgrill. Onze talentvolle koks maken alles zelf, van de oud-Hollandse frieten tot de mayonaise. Ouderwets vertrouwd en o zo lekker. Onze kip in pekelbad bijvoorbeeld, die móet je geproefd hebben!

Vroeg ligt middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De bunkers die in het landschap opduiken getuigen nog van die tijd. Je kunt in de omgeving lekker wandelen, fietsen of een partijtje boerengolf spelen. Speciaal voor groepen hebben we leuke Rondom Vroeg arrangementen. Ook organiseren we een paar keer per jaar zelf een boerenmarkt in onze boomgaard. Kom daar zeker eens kijken!

Maatregelen Corona

Tijdens deze Corona periode is Vroeg geopend met inachtneming van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Om een veilige omgeving voor onze gasten en medewerkers te creeren, hanteren wij regels. 

Er geldt een maximaal aantal gasten van 8 personen per tafel (met uitzondering van 1 huishouden). Er zijn desinfectie middelen beschikbaar bij de entree en op diverse punten in het pand. Onze medewerkers reinigen toiletten en contactpunten regelmatig. Wij maken gebruik van desinfectiemiddelen en papieren handdoekjes. Daarnaast hanteren we uiteraard de 1,5 m afstand tussen de tafels. 

Vers brood en heerlijke geuren!

Zoals één van onze geliefde vaste gasten musicus Jan Duindam, het verwoordt: “Verfrist en soms wat verwaaid (mes cheveux aux quatre vents) kom ik ‘thuis’ bij ‘Vroeg’. Waar je zintuigen gestreeld worden zodra je binnenkomt. Vers brood, heerlijke geuren van koffie en alles op eerlijke wijze opgediend. Bon appétit!”


Parkeren bij Vroeg

Bij Vroeg kunt u kosteloos parkeren. We hebben een parkeerplaats met 120 parkeerplekken! Mocht het toch voorkomen dat onze eigen parkeerplaats vol is, kunt u terecht op de parkeerplaats ‘Oud-Amelisweerd’ (inrijden mogelijk van zonsopgang tot zonsondergang, uitrijden altijd mogelijk).

Agenda

Buitenbioscoop

Reserveer voor een nazomeravond met barbecue, bier, wijn en de muzikale romantische film die je gezien moet hebben!

Boerenmarkt bij Vroeg!

Proef de smaken uit de streek! Boeren en producenten uit de regio laten hun producten zien, ruiken en proeven! Van 10 tot 16 uur.

Wij zijn zeven dagen per week open

Winkel 08.00 uur – 18.00 uur
Restaurant 08.00 uur – 22.00 uur
Uit ‘t Raam 11.00 – 17.00 uur  (weekend & schoolvakanties)