maandag 25 september

Vroeg zoekt Shiftleader bediening (fulltime m/v)

Shiftleader bediening (fulltime m/v)

Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij in mei 2010 het nieuwe en snelgroeiende horecabedrijf “VROEG” geopend met restaurant, open keuken, bakkerij en proeverij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kunnen bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, lekker, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.

Als shiftleader bediening van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in het restaurant waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

1. Leidinggeven aan de medewerkers, die belast zijn met het bedienen van gasten in het

restaurant, bij partijen en vergaderingen e.d. Daartoe o.m.:

. opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten),

regelen van verlof;

. mede selecteren van nieuwe medewerkers, regelen van opleiding/training/inwerking,

uitvoeren van beoordelingen.

2. Coördineren/regelen van de uitvoering van de werkzaamheden. Daartoe o.m.:

. toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies;

. toezien op de voortgang en de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;

. zorg dragen voor voldoende hulpmiddelen (serviesgoed, tafellinnen, etc.);

. afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen;

. bijsturen van problemen, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten.

3. Voorstellen aan de bedrijfsleiding van verbeteringen/veranderingen in werkmethoden,

roosters, kaart e.d., op basis van praktijkervaringen en suggesties van gasten.

 

Zowel tijdens ontbijt, lunch en diner zorg je ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend en zich bij Vroeg thuis voelen. Bedieningservaring in het hogere horecasegment en wijnkennis is daarbij een grote pre evenals het in het bezit hebben van een leermeesterdiploma. Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. Tevens beschik je over de vaardigheden om collega’s op de werkvloer aan te sturen en te motiveren.

Wij vragen een afgeronde horeca-opleiding en/of ruime ervaring in een dergelijke functie. Je bent gastvrij, flexibel, representatief, stressbestendig en hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bezit goede communicatieve en sociale eigenschappen.

 

Heb jij interesse in deze functie in een fraaie horeca-zaak, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis