06.01.2020

Vroeg zoekt een Banqueting & Sales medewerker

Restaurant Vroeg is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, bakkerij en unieke vergaderlocatie in één. Voor gasten is het een ongedwongen, dynamische setting om elkaar te ontmoeten en te genieten. Om de banqueting en sales nog meer onder de aandacht te brengen zijn we voor onze banqueting en sales afdeling op zoek naar een:

Banqueting & Sales medewerker (32 uur p.w.)
Dit betreft een tijdelijke functie voor 3 maanden

Wat je bij Vroeg gaat doen?
Als banqueting & sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van Vroeg en verantwoordelijk voor het behandelen van alle aanvragen en (groeps)reserveringen voor onze (vergader)zalen en het restaurant. Dit doe je door een zorgvuldige communicatie te onderhouden met relaties, binnengekomen aanvragen te verwerken via email en telefoon en door telefonische en persoonlijke acquisitie, voornamelijk vanuit de binnendienst. Je voert informatieve gesprekken, denkt mee, adviseert en vertaalt zodoende commerciële kansen naar interessante opdrachten. Je maakt offertes, verwerkt de (last minute) wijzigingen in boekingen en zorgt voor de aftersales.
Je werkt zelfstandig, onder aansturing van de banqueting & sales manager. Daarnaast zorg je voor goede communicatie naar de uitvoerende afdelingen.

Wij zijn op zoek naar

  • Je vindt het leuk om snel te schakelen; offertes maken, telefoon aannemen, een afspraak plannen. Dit alles doe je op een efficiënte en effectieve manier.
  • Je bent enthousiast en met je persoonlijkheid weet je het vertrouwen van de gast te winnen.
  • Je werkt zorgvuldig en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je kan goed prioriteiten stellen en bent stressbestendig.
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO denk- werkniveau, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen.
  • Ervaring in de horeca/ banqueting is een pré.

Wat Vroeg jou biedt:
Vroeg is een dynamisch en ambitieus horecabedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Om dit te waarborgen bieden wij volop uitdaging, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt omgeven door een team van circa 75 collega’s die gepassioneerd met hun ambacht bezig zijn. Salariëring conform de zwaarte van de functie.

Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag per e-mail en kun je sturen naar juul@vroeg.nl t.a.v. Juul Berghuis, manager banqueting en sales.