woensdag 29 november

Vroeg zoekt ambachtelijke broodbakker

WIJ.
Onder de rook van Utrecht, op een levendige locatie in Bunnik, is in een rijksmonumentale boerderij het snelgroeiende en veelzijdige horecabedrijf “VROEG” gevestigd met restaurant, open keuken, streekwinkel en bakkerij. Zowel de zakelijke als particuliere gast kan bij Vroeg van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een ontbijt-, lunch-, of dinergerecht. Tevens kan men bij Vroeg terecht voor een high-tea, familiediner of vergaderarrangement. Vers, ambachtelijk, lekker, ongedwongen en exclusief bereid door Vroeg is het handelsmerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vroeg richt zich daarbij op een brede doelgroep en is toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week.

We zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ambachtelijke broodbakker die het een uitdaging vindt om zijn/haar kennis deel uit te laten maken van de doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de bakkerij. Zo zijn de producten uit onze eigen bakkerij de rode draad binnen alle gerechten van Vroeg. Tevens verrassen wij onze gasten dagelijks in de winkel met seizoensgebonden producten uit eigen bakkerij en verzorgen wij voor diverse ondernemingen dagelijks de broodcatering. De producten worden daarbij overwegend overdag gebakken.

JIJ.
Brood, patisserie, koeken en seizoensgebonden lekkernijen; jij bakt het en zorgt ervoor dat de kwaliteit goed is én blijft! Je bereidt brood en banketproducten zelfstandig en meestal volgens een vast receptuur. Daarnaast durf je ook nieuwe recepten uit te proberen. Op die manier zorg je ervoor dat er nieuwe, verrassende producten aan het assortiment van Vroeg worden toegevoegd. Andere belangrijke taken zijn de inkoop van ingrediënten en het voorraadbeheer. Ook beoordeel je de producten op kwaliteit en smaak en adviseer je de gasten van Vroeg over het assortiment. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van je werkplek en de machines conform de HACCP-regels.

Wij vragen een afgeronde vakopleiding. Je bent zelfstandig, kritisch, creatief, flexibel, stressbestendig en representatief. Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ervaring in de horeca of brood-/banketbakkerij is een vereiste.

WIJ BIEDEN.
Een uitdagende baan met een goede salariëring en fijne werktijden. Daarnaast ben je omgeven met gepassioneerde mensen die het ambacht verstaan. Je werkt in een plezierige omgeving – voortgevloeid uit een ijzersterk concept.

GEÏNTERESSEERD?

Heb jij interesse in deze uitdagende functie, mail dan een sollicitatiebrief met c.v. en foto naar juul@vroeg.nl t.a.v. mevrouw Juul Berghuis.