U kunt kiezen van onze a la carte kaart of vraag naar ons wisselende dagmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, cruesli en boerenyoghurt

Extra bij te boeken;

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.00

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Grof gesneden brood uit eigen bakkerij met;

14.00

Briochebrood met gerookte zalm, gepocheerd ei en gegratineerd met een hollandaisesaus

11.50

Platgeslagen zijlende met truffelmayonaise en vijgen

10.50

Uitsmijter met jong belegen kaas en gepofte tomaat

9.50

Boerentosti met Petit Doruvael, zalm en zoetzure komkommer

9.00

Gerookte forel met bieslookroomkaas en gefrituurde kappertjes

9.00

Huisgebraden rosbief met aalbessenchutney en zwarte peper

8.50

Ambachtelijke kalfskroketten met mosterd

8.50

Beenham van Blokhovens Linievarken met peulvruchten en basilicumdressing

8.00

Boerenbrood met zomerkoninkjes en suiker

8.00

Jong belegen kaas van De Brienenshof, tomaat, ei en komkommer

Voor de stevige trek

14.50

Op houtskool gegrilde hamburger op brood met ui, kaas, augurk en tomatensalsa

12.50

Pikante pulled kip met briochebroodje

12.50

Huisgemaakte tagliatelle met peulvruchten en kruidenolie

12.50

Lang gesneden brood met kalfskroket, ossenworst en rosbief met zoetzure komkommer

12.50

Lang gesneden brood met groentekroket, peulvruchtensalade en bieslookroomkaas

11.50

Goed gevulde omelet met gerookte kip, oude kaas en cherrytomaat met brood

Soep met brood uit eigen bakkerij

8.00

Krachtige kalfsbouillon met frisse zomergroenten

7.50

Koude tomaten-komkommersoep met knoflookbrood

7.00

Doperwtensoep met uitgebakken spek en zure room

Salades met brood uit eigen bakkerij

14.50

Hollandse kropsla met Veluwse eendenborst, appelstroop en granaatappelpitten

13.50

Romeinse salade met gerookte kip, gepocheerd ei, ansjovis, kaas, tomaat en broodcroutons

12.50

Little gem salade met gerookte forel, gemarineerde mosselen en limoendressing

12.50

Hollandse spinaziesalade met geitenbrie, linzen, gepofte paprika en honingdressing

'Onze pruimen komen uit de boomgaard van onze buurman. U ziet de pruimen hangen achter ons bunkerveld'image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Hangop karamel met boerenjongens

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

Diner

Voorgerechten

12.50

Proeverij van vijf verschillende voorgerechten (per twee personen)

11.50

Knoflookcrostini met buffelmozzarella en tomatenvinaigrette

11.50

Platgeslagen zijlende met truffelmayonaise, peulvruchtensalade en oude kaas

10.50

Tartaar van snoekbaars en gepofte tomaatjes met dungesneden gele biet

10.50

Lauwwarme gemarineerde Zeeuwse mosselen met knoflookboter en brood

Soepen

8.00

Krachtige kalfsbouillon met frisse zomerse groenten

7.50

Koude tomaten-komkommersoep met knoflookbrood

Hoofdgerechten

22.50

Vis van de markt

22.00

Kalfsossobuco met zomerse groenten in een kruidige tomatensaus

19.50

Tagliatelle met Hollandse blauwschimmelkaas, gepofte paprika en gerookte knoflook

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Grote maaltijdsalade met aubergine, artisjokhart en peultjes met een frambozendressing

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met gegrilde courgette, gebakken aardappels en dragonboter

29.50

Op houtskool gegrilde ribeye met gerookte knoflook, boerse groenten en hollandaisesaus

Seizoenkaart

Mosselen

24.50

Mosselen bereid in Vroegbier

24.50

Mosselen bereid in witte wijn

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

10.50

Merengueschuim met gemarineerd rood fruit en cirtusijs

9.50

Pruimencompôte met citroencrumble en suikerbroodijs

8.50

Hollandse aardbeien met vanille panna cotta en yoghurtijs

7.50

In espresso verdronken vanille-ijs met crumble en kletskop

4.00

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Tomatensoep met zomergroenten en room

Hoofdgerechten

11.00

Halve vis van de markt geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Halve kip van de grill geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Hamburger met sla, tomaat en komkommer geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Pulled kip met tomatensalsa geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Tagliatelle met groenten en tomatensaus

9.00

Ambachtelijke kalfskroket geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

Toetjes

4.50

Aardbeien met een bolletje vanille-ijs en slagroom

3.50

Boerenyoghurt met vers fruit