U kunt kiezen van onze à la carte kaart of vraag naar ons wisselend dagmenu of mosselkaart.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, cruesli en boerenyoghurt

Extra bij te bestellen:

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.50

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

12.50

Platgeslagen zijlende met buffelmozzarella en pesto

12,50

Broodje Limburg met grottenham, hamkroketje en mergelgrotchampignons

11.50

Kalfspastrami met artisjokharten en frisée salade

11.50

"Clubsandwich" kaasmosterdbrood met beenham en Oudwijkerkaas

11.50

Gestoomde makreel met avocado, komkommer en verse zuring

8.50

Ambachtelijke kalfskroketten op brood met grove mosterd

8.00

Jonge boerenkaas met een venkelsalade

Zomerse gerechten

14.50

Op houtskool gegrilde hamburger met mozzarella en tomatenchutney

14.50

Mosselpannetje met 3 sausjes, salade en brood

12,50

Briochebroodje met beenham, gepocheerd ei en hollandaisesaus

12.50

Grootmoeders gehaktbal in jus op briochebrood met oude kaas en hollandaisesaus

10.50

Uitsmijter met belegen kaas, gegrilde courgette en tomatensalsa

Soep met brood

7,50

Zoete aardappelsoep met huisgemaakte créme fraîche

7.50

Heldere gevogeltebouillon met verse tuinkruiden

7.00

Koude tomatensoep met komkommer en selderij

Salades met brood

14.50

Venkelsalade met Limburgse grottenham, tomaat en tuinkruidendressing

13,50

Romeinse salade met kip, ansjovis, kaas, tomaat en gepocheerd ei

12.50

Peulvruchtensalade met gerookte zalm en zoetzure komkommer

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

24.50

Per persoon

Diner

Voorgerechten

12.50

Proeverij van 5 voorgerechten (per twee personen)

11.50

Bombe van Veluwse eendenborst met buffelmozzarella en gemarineerde groenten

11.50

Terrine van geroosterde knolselderij, courgette en jonge prei met citroendressing en rode basilicum

10.50

Romige Oudwijkerkaas uit de oven met tomaat en balsamicostroop

10.50

zoetzure makreel met hangop, broodcrouton en komkommerlinten

Soepen

7,50

Heldere gevogeltebouillon met verse tuinkruiden

7.50

Frisse koude tomatensoep met komkommer en selderij

Hoofdgerechten

24.50

Kalfsschenkel met tomatensaus, jonge prei en aardappelpuree met gepofte knoflook

23.50

Zuringpolenta met verse oesterzwammen en Oudwijker roodschimmelkaas

21.50

Op de huid gebakken zalm met peulen, jus van metworst en een venkelsalade

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Zomerse maaltijdsalade met komkommer, framboos, grottenham en Oudwijker blauwschimmel

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met artisjokharten en hollandaisesaus

29.50

Op houtskool gegrilde ribeye met broodcroutons, tomaat en buffelmozzarella (te bestellen per twee personen)

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

9,50

Lemon curd met eiwitschuim en sorbetijs

8,50

Trio van sorbetijs met kersenbrood en frambozen

8.50

Mascarponemousse met zomers fruit en ijskoffie

8.50

Stroopwafelparfait met gezouten karamel en gemarineerde aardbeien

9.00

Dessert van de week

Mosselkaart

Voorgerechten

12.50

Salade met gebakken mosselen een tomatenvinaigrette en gegrild brood

Hoofdgerechten

17,50

Mosselen gekookt in bier geserveerd met friet, brood en drie sausjes

17,50

Mosselen gekookt in wijn geserveerd met friet, brood en drie sausjes

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Doperwtensoep met room

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill

9.00

Hamburger met sla, tomaat en komkommer

9.00

Gehaktbal met friet en groenten

9.00

Zalmfilet met friet en venkelsalade

9.00

Groentenschotel met parelgort en jonge kaas

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote.

Toetjes

4.50

Vanille-ijs met chocoladesaus

3.50

Sorbetijs met fruit