U kunt kiezen van onze a la carte kaart of vraag naar ons wisselende dagmenu

of aspergekaart (verkrijgbaar vanaf half april tot half juni tijdens het aspergeseizoen).

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, cruesli en boerenyoghurt

Extra bij te boeken;

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.50

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

12.50

Kalfspastrami met gekneusde peper en gekarameliseerde gele biet

11.50

Platgeslagen zijlende met zoetzure komkommer en piccalilly

11.50

Clubsandwich van kaasbrood met spek, mascarpone, gerookte forel en lamsoren

11.50

Romige Oudwijkerkaas uit de oven met broodcroutons en groentenchips

11.50

Gerookte makreel met avocadocrème, meiraap en asperge

8.50

Ambachtelijke kalfskroketten met brood en grove mosterd

8.00

Jonge boerenkaas met radijs, komkommer en tomaat

Voorjaarsgerechten

14.50

Op houtskool gegrilde lamsburger met roodschimmelkaas, courgette en kruidencrèmefraiche

14.50

In roomboter gebakken sliptongen met citroen, salade en friet

13.50

Briochebroodje met gerookte zalm, asperge, gepocheerd ei en hollandaisesaus

12.50

Grootmoeders gehaktbal met truffeljus, zuurdesembrood en piccalilly

10.50

Boerentosti met Oudwijker kaas, boerenham, gebakken ei en tomaten-chutney

10.50

Uitsmijter kaas, rosbief en pesto

9.50

Quiche van asperge, grottenham en meiraap, gegratineerd met geitenkaas

8.00

Bisque van Zeeuwse strandkrab met een ravioli van zeekraal

7.50

Kruidige uiensoep met kaasuienbrood

7.00

Romige aspergesoep met gegrilde knolselderij en lamsoren

14.50

Hollandse garnalen met asperge, krieltjes en zeekraal

12.50

Spiniziesalade met frisée, rabarber, peer en rookkaas

12.50

Romeinse salade met kip, ansjovis, kaas, tomaat en gepocheerd ei

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

24.50

Per persoon

Diner

Voorgerechten

12.50

Proeverij van 5 voorgerechten (per twee personen)

11.50

Knoflookcrostini met gekarameliseerde gele biet, truffelroomkaas en basilicumolie

11.50

Paté van zalm, zilte aardappel en zeewier met een dressing van tarwegras

10.50

Oudwijkerkaas uit de oven met rozemarijn en Krommerijnhoning en gepofte bataat

10.50

Zachtgerookte ribeye met gefrituurde broodpastei en hartige tomatenjam

Soepen

8.50

Bisque van Zeeuwse strandkrab met een ravioli van zeekraal

7.50

Kruidige uiensoep met kaasuienbrood

Hoofdgerechten

24.50

Van kop tot staart: Texels lam geserveerd met doperwten, asperges en raapstelen.Door de lam van kop tot staart te benutten gaan we de verspilling tegen, vraag de bediening welk deel van het lam vandaag wordt geserveerd.

23.50

In kruiden gepaneerde zeewolf met schelpdieren en een rivierkreeftsaus

21.50

In roomboter gebakken sliptongen met groententempura en dragonboter

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen,zeezout en rozemarijn

17.50

Basilicumparelgort met Oudwijker blauwader-buffelkaas, gepofte tomaat, courgette en broodcrumble

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met aardappelrosti en hollandaisesaus

29.50

Op houtskool gegrilde ribstuk met broodcroutons, tomaat en mozzarella (te bestellen per twee personen)

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

13.50

Lokaal kaasplankje met ons bijzondere Oudwijker assortiment

9.50

Rabarbercrumble met hopjesroom en appelsorbet

8.50

Zoete broodtompouce met hangop en aardbeien

8.50

Crème brulee van boterbabbelaar met Haagse bluf

9.00

Dessert van de week

Aspergekaart

Voorgerechten

12.50

Asperge-proeverij met blauwader-buffelkaas, gazpacho en grottenham

11.50

Gerookte ribeye met asperge-pannacotta en tarwegrasdressing

7.00

Romige aspergesoep met gegrilde knolselderij en lamsoren

Hoofdgerechten

24.50

Hollandse lamskoteletten met asperges en botersaus

23.50

Hele zeebaars uit de oven met asperges en dragonsaus

21.00

Traditionele asperges (zes stuks) met beenham, gekookt ei, peterselie, Roseval aardappel en geklaarde boerenboter

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Tomatensoep met groenten en room

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill

9.00

Lamshamburger met sla, tomaat en komkommer

9.00

Ambachtelijke kalfskroket

9.00

Groentenschotel en gepofte aardappel met tomatensaus

9.00

Gebakken zeebaarsfilet

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote.

Toetjes

4.50

Vanille-ijs met chocoladesaus

3.50

Boerenyoghurt met karamelsaus en appel