U kunt kiezen van onze a la carte kaart of vraag naar ons wisselende dagmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, cruesli en boerenyoghurt

Extra bij te boeken;

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.00

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Grof gesneden brood uit eigen bakkerij met;

12.50

Gedroogde wildzwijnham met noten en truffelroomkaas

11.50

Platgeslagen zijlende met rucolapesto en oude boerenkaas

11.50

Huisgerookte makreelfilet met avocadocrème en little gem

10.50

Uitsmijter met belegen boerenkaas, gegrilde courgette en zongedroogde tomaat

10.50

Gegrild brood met gebakken paddenstoelen en uitgebakken spek

9.50

Boerentosti met geitenbrie en flespompoen geserveerd met zoetzure chioggiabiet

8.50

Ambachtelijke kalfskroketten met Utrechtse mosterd

8.50

Beenham van Blokhovens Linievarken met huisgemaakte piccalilly en schorseneren

8.00

Jonge boerenkaas met radijs, komkommer en tomaat

Voor de stevige trek

15.50

Op houtskool gegrilde kalfshamburger met ui, augurk en zachte Hollandse blauwschimmelkaas

14.50

Taartje van zuurkool-rode ui met gekonfijte eendenbout en laurierdressing

14.00

Briochebroodje met pulled porc van wildzwijn, grotchampignons en zilverui

12.50

Lang gesneden brood met groentekroket, geitenbrie en gegrilde pompoensalade

12.50

Lang gesneden brood met kalfskroket, beenham en ossenworst met piccalilly

11.50

Goed gevulde boerenomelet gevuld met paddenstoelen, spek en ui

Soep met brood uit eigen bakkerij

8.00

Heldere wildbouillon met gebakken cantharellen

7.50

Romige pastinaaksoep met Utrechtse vockingworst

7.00

Kruidige pompoensoep met gepofte kastanje en zure room

Salades met brood uit eigen bakkerij

13.50

Venkelsalade met gerookte zalm, gepocheerd ei en mierikswortelmayonaise

12.50

Jonge andijviesalade met gekarameliseerde sjalot, mozzarella en tomatenvinaigrette

11.50

Salade met gepofte pompoen, geitenkaas, munt en rucola

'We poffen onze groenten bij 140 graden. Bij deze temperatuur karameliseren de suikers in de groenten en zo worden ze dus 'natuurlijk' zoeter' image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Hangop karamel met boerenjongens

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

Diner

Voorgerechten

12.50

Bonbon van wildzwijnham met truffelroomkaas, rucola en huisgemaakte perenstroop

11.50

Platgeslagen zijlende van het weiderund met rucolapesto, oude kaas en broodkruim

11.50

Tartaartje van harder, pompoenchutney en oerbiet

10.50

Scone met gerookte kabeljauw, pesto en gefrituurde schorseneren

9.50

Korstdeegbakje met wintergroenten, rode linzen, geitenbrie en een gerookte tomatendressing

Soepen

8.00

Heldere wildbouillon met gebakken cantharellen

7.00

Kruidige pompoensoep met gepofte kastanje en zure room

Hoofdgerechten

24.50

Schouderhaas gemarineerd in yoghurt met knoflookbrood en kweeperencompote

22.50

Gebakken doradefilet met postelein en zoete sjalottensaus

20.50

Gebakken regenboogforel met amandelsaus (heel visje)

19.50

Gebakken pompoenpolenta met gegrilde wintergroenten, gegratineerd met Petit Doruvael kaas

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Koolblad gevuld met gegrilde groenten, paddenstoelen en geroosterde noten met een saus van blauwschimmelkaas

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met bospaddenstoelen en een honing-kruidnagelsaus

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

11.50

Terrine van Hollandse geitenkaas met pompernikkel van notenbrood

10.50

Warm taartje van chocolade en gepocheerde peer met een saus van jasmijn thee

9.50

Griesmeelpudding met gezouten karamel en bosvruchtensaus

7.50

Panna cotta van pure chocolade met Hollandse kiwi compote

6.50

In espresso verdronken vanilleroomijs met crumble en kletskop

4.00

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Pompoensoep met room

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Kalfshamburger met sla, tomaat en komkommer geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Hazenpeper en stoofpeertjes geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Krokant gebakken kibbeling met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Tagliatelle met groenten en tomatensaus

Toetjes

4.50

Chocoladepudding met rode bessensaus

3.50

Boerenyoghurt met karamelsaus en appel