U kunt kiezen van onze a la carte kaart of vraag naar ons wisselende dagmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, cruesli en boerenyoghurt

Extra bij te boeken;

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.00

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Grof gesneden brood uit eigen bakkerij met;

11.50

Twee garnalenkroketten met dragonmayonaise en frambozen-uiencompote

10.50

Platgeslagen zijlende met aspergesalade en oude kaas

10.50

Uitsmijter met beenham, courgette en tomaat

10.50

Zacht gegaarde kalfslende met makreelmayonaise

9.50

Tosti van uienstokbrood met lamsham, lookkaas en komkommer

9.50

Tosti met zalm, Noordzeekrab en citroenroomkaas

8.00

Beenham van Blokhovens Linievarken met rabarbermarmelade

8.00

Ambachtelijke kalfskroketten met grove mosterd

7.50

Jong belegen kaas van De Brienenshof

Voor de stevige trek

14.50

Op houtskool gegrilde lamsburger met kappertjessaus, koolsalade en boerenbrood

14.50

Lang gesneden brood met garnalenkroket, gerookte zalm en Noordzeekrabsalade

13.50

Paddenstoelenquiche met rucola-pesto en little gem

13.00

Briochebrood met gerookte zalm en gepocheerd ei, gegratineerd met een hollandaisesaus

12.50

Lang gesneden brood met kalfskroket, beenham en kalfslende geserveerd met mosterdsaus

11.50

Huisgemaakt gehaktbrood met gebakken ui, tomaat, kaas en gegrild brood

11.50

Goed gevulde boerenomelet met brood

Soep met brood uit eigen bakkerij

8.00

Soep van Hollandse garnalen en asperges

7.50

Romige meiraapsoep met lente-ui en geroosterde pompoenpitten

7.00

Soep van de week

Salades met brood uit eigen bakkerij

14.50

Gebakken little gem salade met schouderhaaspuntjes en een rozemarijnsaus

13.50

Hollandse kropsla met gerookte zalm, Noordzeekrabsalade en moutwijnmayonaise

13.50

Romeinse salade met gerookte kip, gepocheerd ei, ansjovis, kaas, tomaat en broodcroutons

12.50

Bonensalade met granola, artisjokhart en tuinkers

'Jong spul luidt de lente bij vroeg in, zo kleurrijk en vol van smaak!'image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Hangop karamel met boerenjongens

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

Diner

Voorgerechten

12.50

Proeverij van vijf verschillende voorgerechten (per 2 personen)

11.50

Huisgerookte kalfslende met lamsoren, makreelmayonaise en een krokant kaaskoekje

11.50

Steak tartaar van MRIJ-rund met gepocheerde eidooier, ui en kappertjes

10.50

Gedroogde lamsham met een Hollandse groententerrine en balsamicostroop

9.50

Salade van jonge spinazie met romige schapenkaas, gepocheerde peer en rabarber

Soepen

8.00

Hollandse garnalensoep met asperges

7.50

Romige meiraapsoep met lente-ui en geroosterde pompoenpitten

Hoofdgerechten

24.50

Langzaam gegaarde lamsbout met bearnaisesaus en geglaceerde zilveruitjes

22.00

Gebraiseerde zeebaarsfilet met gegrilde tomaat en een kruidenknoedel

19.50

Groentenrisotto met geitenbrie, gepofte tomaat en courgettesaus

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

17.50

Paddenstoelenquiche met oesterzwammen, haricots verts en artisjokkensaus

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

29.50

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met rabarber, raap en gepofte aardappel

29.50

Op houtskool gegrilde ribeye met artisjokharten en een jus van gerookte knoflook

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

12.50

Chocoladeparfait met gezoute karamel en rabarbercompote

9.50

Huisgemaakte tiramisu "op geheel eigen wijze"

9.50

Gebakken wentelteefje van suikerbrood met Hollandse aardbeien en yoghurtijs

7.50

Tompouce van amandelbisquit, roodfruit en banketbakkersroom en aardbeiensorbetijs

4.00

Kleine huisgemaakte zoetigheden

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Tomatensoep met groenten en room

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Lamshamburger met sla, tomaat en komkommer geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Ambachtelijke kalfskroket geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Groentenschotel en gepofte aardappel met tomatensaus geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

9.00

Gebakken zeebaarsfilet geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote

Toetjes

4.50

Aardbeien met een bolletje vanille-ijs en slagroom

3.50

Boerenyoghurt met vers fruit