U kunt kiezen van onze à la carte kaart of vraag naar ons wisselend dagmenu of wildmenu.

binnen
tafel
gezellig
hout
bar
restaurant

Ontbijt

Ontbijt tot 11.00

12.50 p.p

Diverse soorten ambachtelijk brood uit eigen bakkerij, croissant, kopje thee of koffie, glas verse jus d'orange, gekookt ei, jam's uit de regio, ham, boerenkaas en rosbief, zoet beleg, granola en boerenyoghurt

Extra bij te bestellen:

3.00

Twee gebakken eieren

4.50

Verse fruitsalade

4.50

Gerookte zalm

Lunchkaart

Vanaf 11.00 uur

Vroeg lunch klassiekers

14.50

Salade van rode kool en witlof met appel, en gerookte ganzenborst

13.50

Herfstsalade met paddenstoelen, pompoen, pastinaak en geconfijte ui

12.50

Stokbroodje met bieslookroomkaas, wildzwijnham en little gem

12.50

Platgeslagen zijlende met belegen geitenkaas en pesto

12.50

Clubsandwich van kaasmosterdbrood met gerookte kip, spek en tomatenjam

12.50

Lang gesneden brood met pompoensalade, boerenbrie en paddenstoelenkroket

11.50

Gerookte zalm met frisse yoghurtdressing

8.50

Ambachtelijke kalfskroketten op brood met grove mosterd

8.00

Boeren jonge kaas met een komkommersalade, rode ui en tomaat

Warme gerechten

14.50

Op houtskool gegrilde kipburger met gegrilde paprika en yoghurtmayonaise

13.50

Briochebroodje met Hollandse garnalenkroketten en remouladesaus

12.50

Briochebroodje met kalfsstoof en oesterzwammen

11.50

Gebakken paddenstoelen met brood en uitgebakken spek

10.50

Uitsmijter met belegen kaas, gerookte kip en zongedroogde tomaat

9.50

Boerentosti met pompoenchutney, wildzwijncoppa, brie en kruidensalade

Soep met brood

8.50

Wildbouillon met bospaddenstoelen en gegrild brood

7.50

Gepofte paprikasoep met kruidencrème

7.50

Gele wortelsoep met hangop en gerookte kip

Onze boeren uit de buurt leveren ons onder andere fruit, groenten en kaas image6 description

High Tea

Aanvang: tussen 14.00 en 15.00 uur. Duur: 2 uur.

Let op: De High tea kunt u alleen boeken tussen 14:00-15:00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren reserveren!

Onbeperkt thee (6 smaken in een theedoos)

Diverse patisserie uit eigen bakkerij: cake, scones met geslagen room en jam uit de regio, appeltaart, brownie, diverse soorten koeken

Sandwiches: brood uit eigen bakkerij met gerookte zalm & dubbelgeslagen bieslookroomkaas, meergranenbrood met huisgebraden rosbief, sandwich met oude kaas

Hartige lekkernij

Huisgemaakte hangop

Prijzen

19.50

Per persoon

0-2 jaar: gratis. 3-11 jaar: 9.75

Kinderprijzen

High Wine/Beer

Aanvang om 15.00 uur. Duur: 1.5 uur

Let op: De high wine/beer kunt u alleen boeken om 15.00 uur, deze dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren!

Inclusief 2 glazen wijn naar keuze (wit/rood/rosé/cava) of keuze uit onze 2 speciaalbiertjes van de tap (een frisje of sapje kan natuurlijk ook!)

Heerlijke blokjes kaas en gedroogde ham, olijven, tapenade & kruidendip met brood uit eigen bakkerij, bitterballen en een bitterbal van geitenkaas, mini saucijzenbroodjes, mini boekweitpoffertje met gerookte zalm, crostini met gerookte makreel.

Prijzen

24.50

Per persoon

Diner

Voorgerechten

12.50

Proeverij van 5 voorgerechten (vanaf twee personen)

11.50

Wildzwijncoppa met geconfijte pompoen, bitterbal van oesterzwam en een kalfsjusvinaigrette

11.50

Hollandse burrata met gerookte biet, cherrytomaat en knoflookcrostini

11.00

Romige Oudwijkerkaas uit de oven

11.00

Gerookte zalm met rosevalsalade, verse mierikswortel en kruidensla

10.50

Platgeslagen zijlende met belegen geitenkaas en croutons

Soepen

8.00

Gele wortelsoep met hangop en gerookte kip

7.50

Gepofte paprikasoep met kruidencrème

Hoofdgerechten

24.50

Zacht gegaarde kalfswang met pompoenpuree en geroosterde herfstgroenten

22.50

Op de huid gebakken harderfilet met een groententaartje en een kruidige tomatenolie

21.50

Gebakken tongscharfilet met bospeen, salade roodlof en Hollandaisesaus

19.50

Kip van de grill, gemarineerd met citroen en rozemarijn

18.50

Pompoenrisotto met Oudwijkerkaas Stella, gerookte biet en spruitblaadjes

18.50

Koolblad gevuld met gegrilde groenten, paddenstoelen, geroosterde noten en een saus van blauwschimmelkaas

Aan de lucht gerijpt vlees

Dry aged meat

30.00

Op houtskool gegrilde lendebiefstuk met sousvide gegaarde witlof, aardappeltaart een een jus van oesterzwammen

Nagerechten

12.50

Proeverij "Van alles en nog wat"

9.50

Perencrumble uit de oven met boerenroomijs

8.50

Flensje met sinaasappel en yoghurtijs

8.50

Omgekeerd appeltaartje met zure room en karamel

8.50

Crème brûlée met stoofpeer en suikerbroodcrostini

9.00

Dessert van de week

Wildkaart

Voorgerechten

15.50

Carpaccio van ree met hangop en gepofte kastanje

14.50

Rosé gerookte gans met zuurkoolsalade, bloedworst en bospaddenstoelen

8.00

Wildbouillon met bospaddenstoelen en gegrild brood

Hoofdgerechten

27.50

Gegrilde hertenbiefstuk met morillebrood en portsaus

25.50

Wilde eend op karkas gebraden met ratatouille en saus van veenbessen

22.50

Traditionele hazenpeper met een spruitenstamppot kastanje en stoofpeer

Nagerechten

13.00

Kaasplank van diverse Hollandse kazen

Kinderkaart

Voorgerechten

5.50

Platgeslagen zijlende met oude kaas

5.50

Romige wortelsoep met gerookte kip

Hoofdgerechten

9.00

Halve kip van de grill

9.00

Hazenpeper en stoofpeertjes

9.00

Krokant gebakken kibbeling

9.00

Tagliatelle met groenten en tomatensaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise en appelcompote.

Toetjes

4.50

Chocoladedessert met vanilleijs

3.50

Boerenyoghurt met karamelsaus en appel